792 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage Laatstejaars opdracht Salesplan bij Internationale organisatie in Amsterdam

28 maart 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Amsterdam
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Commercieel / Verkoop
Branche: Overige
Type stage:
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Laatstejaars opdracht richting strategisch marketingplan schrijven bij internationale organisatie

Heb jij een neus voor sales? Ben jij gemotiveerd en enthousiast ingesteld? Studeer jij Marketing, Bedrijfskunde of aanverwante studie en ben jij op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht? Dan is deze internationale organisatie in Amsterdam misschien wel op zoek naar jou! Als afstudeerder ga je aan de slag met het schrijven van een salesplan voor de organisatie. Waarin je alle mogelijke facetten gaat onderzoeken die te maken hebben met het verhogen en verbeteren van de huidige leads. De organisatie is internationaal georiënteerd en het is daarom een must dat je Engels spreekt en schrijft. Heb jij een echte hands-on mentaliteit en beginnen je handen al te jeuken om aan de slag te gaan? Laat het ons dan weten en stuur je CV en motivatie naar ons op!

Deze internationale organisatie is van origine Noors, maar is daarnaast wereldwijd actief op de markt. Voor een strategie onderzoek zijn ze op zoek naar een enthousiaste en gemotiveerde student die voor hen een sales/strategieplan wil gaan schrijven.

Als afstudeerder ga je onderzoeken hoe de organisatie haar naam en imago in de Benelux kan vergroten. Daarbij is het van belang dat je onderzoekt hoe de organisatie op dit moment intern en extern werkt. Welke structuren gebruikt de organisatie? Met welke vertragingen in de lijnen moet er rekening gehouden worden? Op welke manier worden de leads nu gegenereerd?
Het is aan jou om te kijken waar de organisatie en vooral op welke manier de organisatie zich kan verbeteren en optimaliseren. Vanuit het onderzoek zal je uiteindelijk een advies kunnen geven voor de organisatie.

Doordat het bedrijf op internationale markten actief is en het onderzoek over de regio Benelux gaat zul je als kandidaat Engels moeten kunnen spreken en schrijven.

De organisatie is afkomstig uit Noorwegen en heeft daar ook haar hoofdkantoor staan. Ze zijn op het wereldtoneel met circa 80 mensen werkzaam waarvan er 10 mensen in Nederland zitten. De organisatie verzorgt communicatie middelen voor in de financiële sector.


Vacaturenummer: 4778


Vereisten

Je volgt één van onderstaande studies of een vergelijkbare studie:

 • HBO Small business en retail management
 • HBO Commerciële economie
 • HBO Consumentenstudies
 • HBO Event Management
 • HBO Food and Business
 • HBO International Business and Languages
 • HBO International Business and Management
 • HBO Marketing Management
 • HBO Media & Entertainment Management
 • HBO Ondernemerschap & Retail Management
 • HBO Sport economie en communicatie
 • HBO Visual Marketing
 • HBO Vrijetijdsmanagement
 • WO Business Administration
 • WO Marketing management

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: September 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.