757 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage Afstudeeronderzoek Chemie improvement project in regio Doetinchem

29 april 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): regio Doetinchem
Soort werk: Chemisch / Farmaceutisch
Branche: Overige
Type stage:
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Afstudeeronderzoek Chemie improvement project bij gerenommeerde organisatie

Volg jij een HBO of WO opleiding op het gebied van Chemische Technologie en ben jij op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht? Wil jij graag aan de slag met een improvement project en ben je niet bang voor een uitdaging? Dan is dit misschien een leuke opdracht voor jou! Bij deze technische organisatie in regio Doetinchem zijn ze namelijk op zoek naar een student die een uitdagend onderzoek op wil gaan pakken in de richting van procestechnologie. Heb je interesse? Laat het snel weten door je CV en motivatie op te sturen!

Deze technische organisatie in regio Doetinchem richt zich op het produceren van gespecialiseerde, op maat gemaakte producten voor haar klanten. Ze zijn continu bezig met nieuwe ontwikkelingen voor hun producten, maar ze merken dat de processen en materialen daarin niet voldoende zijn meegenomen.

Het bedrijf merkt dat er een aantal typen fouten kunnen optreden in hun processen en tot op heden is de oorzaak daarvan nog niet helemaal begrepen. Daarom zijn ze op zoek naar een student die een fundamenteel onderzoek uit wil gaan voeren naar de onderliggende oorzaak. Hoe jouw afstudeeropdracht er precies uit gaat zien, zal je in overleg met de organisatie vaststellen, maar het zal zeker een uitdagende periode zijn!

Binnen de organisatie zal er uiteraard de juiste begeleiding aanwezig zijn, zodat jij jouw opdracht succesvol af kunt ronden.

Deze technische organisatie is gevestigd in de regio van Doetinchem en richt zich op het maken van gespecialiseerde, op maat gemaakte producten voor haar klanten. Duurzaamheid en innovatie staat bij dit bedrijf hoog in het vaandel. Intern heerst er een nuchtere en informele sfeer. Er is veel expertise aanwezig in het bedrijf en jij zal hier erg veel kunnen leren!


Vacaturenummer: 4876


Vereisten

Je volgt één van onderstaande studies of een vergelijkbare studie:

  • HBO Applied Science
  • HBO Chemie
  • HBO Chemische Technologie

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Landbouw | Natuurlijke Omgeving | Natuurwetenschappen | Chemie
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: September 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.