1.037 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Afstudeeropdracht System Network Engineering bij ICT-bedrijf in Regio Veenendaal

5 april 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Regio Veenendaal
Soort werk: ICT
Branche: Overige
Type stage:
Afstudeerstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Afstudeeropdracht System Network Engineering bij snelgroeiend ICT-bedrijf
Ben je nog op zoek naar een afstudeeropdracht in de richting ICT-beheer? Dit bedrijf in de regio Veenendaal heeft meerdere mogelijkheden wat betreft een mooie afstudeeropdracht. Lees de vacature en reageer snel middels je CV en motivatie!

Dit bedrijf is hard aan het groeien en ze hebben nu meerdere opdrachten open liggen binnen het gebied van system network engineering.

Eén van de mogelijkheden is om een azzure application proxy opdracht op te pakken. Daarnaast kan jij je ook bezighouden met een ipv6 migratieplan of met een back-up cloudplatform / data centre. Mocht één van deze opdrachten je aanspreken, dan is dit bedrijf op zoek naar jou! Ze zijn specialist in Windows omgevingen dus affiniteit hiermee komt zeker van pas.

Het bedrijf heeft veel ervaring met stagiaires en afstudeerders waardoor ze jou goed kunnen begeleiden tijdens je stage. Mocht je het goed doen tijdens je afstuderen, dan is er zeker de mogelijkheid om door te stromen in een leuke baan.

Het is een innovatieve ICT-dienstverlener in de regio Veenendaal. Ze bestaan uit een jonge club mensen met een gemiddelde leeftijd van 26 jaar. Er hangt een informele sfeer waardoor jij je snel thuis zal voelen binnen het bedrijf.

Vacaturenummer: 4725


Vereisten

Je volgt één van onderstaande studies of een vergelijkbare studie:

  • HBO ICT-beheer
  • HBO Data Solutions Development
  • HBO Infrastructure Design
  • HBO IT Service Management
  • HBO Infrastructure Security Management
  • HBO Netwerk infrastructuur design
  • HBO System and network engineering
  • HBO Systeembeheer

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Per direct | in overleg; September 2018
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.