1.041 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.(Afstudeer)stage richting ICT Consultancy bij adviesbureau in Deventer

15 november 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Deventer
Soort werk: ICT
Branche: Overige
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

(Afstudeer)stage richting ICT Consultancy bij adviesbureau

Ben jij nog op zoek naar een uitdagende (afstudeer)stage en heb jij affiniteit met ICT Consultancy? Dan is dit bedrijf in Deventer iets voor jou! Het bedrijf is een adviesbureau voor de voedingsmiddelen industrie en binnen dit bedrijf zijn ze op zoek naar een enthousiaste student die aan de slag wil gaan met advies- en implementatiediensten. Ze bieden goede begeleiding en er wordt gewerkt in een flexibele en informele omgeving. Heb je interesse? Reageer dan meteen met je cv en motivatie!

De organisatie is op zoek naar een enthousiaste stagiair en afstudeerder. Als meewerkstagiair zul jij je bezighouden met advies- en implementatiediensten binnen het bedrijf. Je zult dus enkele processen binnen de ICT efficiënter maken, waardoor bijvoorbeeld de bedrijfsprocessen beter zullen verlopen.

Als afstudeerder zal er naast bovenstaande taken, een toepasselijke opdracht geformuleerd worden. Dit zal in overleg plaatsvinden, waardoor er via jouw interesses voor een geschikte opdracht gekozen zal worden.

Het bedrijf biedt een uitstekende begeleiding aan stagiairs en afstudeerders, waardoor je als stagiair of afstudeerder uitstekende ervaring op zult doen!

Dit bedrijf in Deventer is een adviesbureau voor de voedingsmiddelen industrie. In het bijzonder gaat het over kort houdbare producten. Het bedrijf adviseert een klant hoe zij hun firma het meest efficiënt kunnen inrichten. Verder automatiseert het productie- en bedrijfsprocessen. Het team bestaat uit ervaren en enthousiaste mensen, bovendien wordt er gewerkt in een flexibele en informele omgeving.

Vacaturenummer: 4259


Vereisten

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie.

  • Bedrijfskundige Informatica
  • Business Process Management IT
  • Informatie dienstverlening en management
  • Informatie en communicatie technologie
  • Information engineer
  • Information management
  • Information technology
  • Vormgeving en ontwerp interactie

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Februari 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.