741 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Afstudeeropdracht Business IT bij internationale organisatie in regio Doetinchem

23 juli 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): regio Doetinchem
Soort werk: ICT
Branche: Overige
Type stage:
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Afstudeeropdracht Business IT bij groeiende internationale organisatie

Ben jij vierdejaars student Business IT en op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht? Heb jij affiniteit met techniek en wil jij bij een internationale organisatie ervaring op doen? Ben jij daarnaast een echte analyticus? Dan is dit bedrijf in de regio Doetinchem misschien wel iets voor jou! Als afstudeerder ga je een opdracht oppakken richting procesoptimalisatie van het huidige systeem waarin de organisatie werkt. Kan jij zelfstandig werken? Ben jij leergierig ingesteld en heeft deze opdracht je aandacht getrokken? Reageer dan direct met je CV en motivatie! 

De organisatie maakt maatwerk producten voor haar klanten. De ervaring leert dat deze maatwerk producten in grotere getale worden besteld. Om het proces naar een maatwerkproduct te verbeteren en versnellen zoekt de organisatie een gemotiveerde student die dit voor hen wil onderzoeken.

Als afstudeerder ga je een onderzoek uitvoeren naar het huidige proces- en verwerkingssysteem van de organisatie. Zij maken producten die in grote getallen besteld kunnen worden, in veel van de gevallen gaat het om maatwerk producten waarbij de klant specifieke wensen heeft. Het bedrijf werkt met verschillende productcategorieën met ieder weer eigen modules. Deze keuzes worden in een systeem verwerkt. Dit proces is, doordat de vraag naar maatwerkproducten enorm is gestegen, echter nu een doorn in het oog.

Door de vele verschillende productvarianten zoeken ze een systeem dat de koppeling gemakkelijk kan maken tussen deze modules, waardoor het creëren van maatwerkproducten versnelt en verbetert. Het systeem heeft daarom een vraagstuk bij de organisatie opgeleverd waarvan ze graag zien dat een student dit zou oppakken. Hier kom jij in beeld, jij mag dit gaan onderzoeken en uiteindelijk een tooling ontwikkelen waarbij er parameters ingevuld kunnen worden en er dan automatisch berekend wordt wat er nodig is. De bedoeling is dat deze tool in Visual Basic ontwikkeld gaat worden.

De organisatie biedt hierin goede begeleiding en ondersteuning.

De organisatie is op internationaal niveau actief waarin zij maatwerkproducten leveren aan haar klanten in verschillende segmenten van de samenleving. De organisatie telt ongeveer 15 mensen op kantoor en heeft een historie tot wel 100 jaar terug!

 

Vacaturenummer: 4783


Vereisten

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie.

 • HBO Bedrijfskundige Informatica
 • HBO Business Process Management IT
 • HBO business IT en management
 • HBO Informatie dienstverlening en management
 • HBO Informatie en communicatie technologie
 • HBO Information Engineer
 • HBO Information Management
 • HBO Information Technology
 • HBO Vormgeving en ontwerp interactie
 • WO Business Process Management and IT
 • HBO Bedrijfswiskunde & ICT

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: September 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.