744 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Afstudeeropdracht richting embedded software ontwikkeling in C in Amsterdam

20 mei 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Amsterdam
Soort werk: Elektrotechnisch / Electronica
Branche: Overige
Type stage:
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Afstudeeropdracht richting embedded software ontwikkeling in C bij innovatief bedrijf

Studeer jij Technische Informatica, Elektrotechniek of een aanverwante opleiding? Ben je een laatstejaars student in een van deze studies? Zoek je een uitdagende afstudeeropdracht op het gebied van embedded software ontwikkeling in C? Dan heeft dit bedrijf in Amsterdam een interessante vacature voor jou! Ze willen een nieuw product gaan ontwikkelen en zoeken een afstudeerder die hierin een project gaat uitvoeren en door middel van trial en error dit product gaat testen en ontwikkelen. Klinkt dit interessant? Stuur ons dan snel je CV en motivatie!

Dit bedrijf is een innovatieve en dynamische productontwikkelaar die vaak uitdagende opdrachten heeft liggen. Op dit moment zoeken ze een gemotiveerde afstudeerder die aan de slag wil gaan met één van deze opdrachten.

Als afstudeerder ga jij een opdracht oppakken op het gebied van embedded software ontwikkeling in C. Je zal beginnen met een kort vooronderzoek om te kijken wat de mogelijkheden van het nieuwe product zijn. Daarna zal je de wensen en eisen van het nieuwe product in kaart gaan brengen, om vervolgens een Proof of Concept te maken. Uiteindelijk zal je het Proof of Concept gaan realiseren, waarbij jij je vooral zal focussen op de embedded software ontwikkeling. Het is hierbij wel belangrijk dat je al enige ervaring hebt met embedded software en het programmeren in C.

Je zal terecht komen in een multidisciplinair en professioneel team en het bedrijf biedt je uiteraard goede begeleiding. Er zijn ook zeker doorgroeimogelijkheden wanneer jij je opdracht succesvol afrond, dus het is wel belangrijk dat je hiervoor openstaat. Kortom, een erg uitdagende opdracht om jouw vaardigheden op het gebied van embedded software wat verder te ontwikkelen!

Het bedrijf is een productontwikkelaar in Amsterdam die elektrotechnische oplossingen biedt voor hun klanten. Het is een innovatief, dynamisch en vooruitstrevend bedrijf. Binnen het team hangt een leuke, informele sfeer.

 

Vacaturenummer: 4956


Vereisten

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie.

 • HBO Advanced Sensor Applications
 • HBO Automation Motion Control Sensors and Embedded Software
 • HBO Electrical Power Engineering
 • HBO Electronics Design Signals Systems
 • HBO Elektrotechniek
 • HBO Integrated Product Development
 • HBO Power: Generation Distribution and Conversion
 • HBO Sound Engineering
 • HBO Embedded Software Development
 • HBO Industrial Automation
 • HBO Informatiebeveiliging
 • HBO Technische informatica
 • WO Technische Informatica
 • WO Elektrotechniek
 • WO Advanced Sensor Applications
 • WO Integrated product development
 • WO Sound Engineering

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Techniek | Technische Wetenschappen | Logistiek
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: September 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.