1.030 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Brede economische WO Afstudeerstage bij consultancy bedrijf in Amsterdam

15 november 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Amsterdam
Soort werk: Financieel / Economisch
Branche: Overige
Type stage:
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Brede economische WO Afstudeerstage bij consultancy bedrijf

Zit jij in de afrondende fase van een economische studie op WO niveau en ben je op zoek naar een uitdagende afstudeerstage? Wil jij jouw afstudeeronderzoek graag uitvoeren bij een gerenommeerd consultancy bedrijf? Kan jij goed analytisch denken en ben je wiskundig aangelegd? Dan is deze organisatie iets voor jou! Dit bedrijf in de Amsterdam is op zoek naar een enthousiaste afstudeerder die een opdracht wilt oppakken. Lijkt het jou leuk om hier aan de slag te gaan? Reageer dan direct met jouw CV en motivatie!

Dit bedrijf heeft in het verleden vaker met stagiaires gewerkt. Door de goede ervaringen die zij hebben opgedaan met stagiaires zijn zij op zoek naar afstudeerders die een uitdagende opdracht willen oppakken.

Binnen dit bedrijf liggen er veel mogelijkheden voor een afstudeeropdracht. Afhankelijk van jouw studie ga jij een opdracht bepalen. De invulling hiervan ga jij van tevoren met het bedrijf bepalen. Dit bedrijf biedt advies aan bij verschillende branches waardoor er veel mogelijkheden liggen voor een afstudeeropdracht.

Tijdens jouw afstudeerperiode krijg jij goede begeleiding vanuit het bedrijf. Daarnaast bieden zij jou mogelijkheden om na jouw afstuderen door te stromen in een startersfunctie!

Dit consultancy bedrijf in Amsterdam biedt hun diensten aan bij klanten door heel Nederland. Binnen het bedrijf heerst er een fijne informele sfeer waar persoonlijke ontwikkeling centraal staat. Er zijn +/- 60 mensen in dienst.

Vacaturenummer: 5497


Vereisten

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie.

  • Bedrijfseconomie
  • Accountancy
  • Financial Service Management
  • Management, Economie & Recht (MER)
  • Bedrijfskader

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Februari 20
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.