1.156 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.IT Service Management (afstudeer)stage bij groot zorgbedrijf in Rotterdam

13 augustus 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Rotterdam
Soort werk: ICT
Branche: Overige
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

IT Service Management (afstudeer)stage bij groot zorgbedrijf

Volg jij de HBO opleiding IT Service Management of een andere ICT-beheer opleiding en ben je op zoek naar een meewerkstage of afstudeerstage? Heb jij affiniteit met IT en lijkt het je leuk om te werken bij een grote non-profit partij in Rotterdam? Dan is dit zeker iets voor jou! Deze organisatie is een groot zorgbedrijf met een eigen IT afdeling. Voor deze afdeling zijn ze op zoek naar een (afstudeer)stagiair die zich bezig wil gaan houden met diverse vraagstukken van medewerkers die buiten de deur op pad zijn. Klinkt dit interessant, maar wil je graag meer weten? Lees dan snel verder!

Binnen dit bedrijf werken ongeveer 500 man, en een groot deel van de medewerkers gaat met een telefoon en laptop op pad om hun werkzaamheden te verrichten. Deze medewerkers hebben vaak veel vragen op IT gebied over de systemen waarmee ze werken, en deze vragen komen binnen op de IT afdeling. Momenteel is dit bedrijf op zoek naar een enthousiaste student die deze afdeling wil komen ondersteunen en versterken.

Als student zal jij je binnen dit team gaan bezig houden met verschillende vraagstukken. Je zal eerstelijns vragen gaan beantwoorden over zeer uiteenlopende problemen. Denk hierbij aan inhoudelijke vragen over de apparatuur, service vraagstukken, vragen over de wifi of de verbinding en nog veel meer. Je zal proberen zo veel mogelijk zelf direct op te lossen aan de hand van eigen kennis, handleidingen en kennisbanken. Mocht je het niet zelf op kunnen lossen, zorg je er samen met je collega's voor dat deze IT gerelateerde vraagstukken worden opgepakt en afgehandeld. Hierbij is het belangrijk dat je alle incidenten zorgvuldig registreert. Verder zal je ook zelf gaan bijdragen aan het opbouwen van de kennisbank.

Daarnaast is het ook belangrijk dat je eigen initiatief toont. Het bedrijf ziet graag dat je meedenkt over hoe IT processen geoptimaliseerd kunnen worden en waar eventuele verbeteringen toegepast kunnen worden. Als afstudeerder kan je binnen dit bedrijf ook een mooie opdracht formuleren. Dit zal in samenspraak met het bedrijf gedaan worden.

Binnen de organisatie is professionele begeleiding op HBO niveau aanwezig, zodat jij je (afstudeer)stage succesvol af kunt ronden. Als laatstejaars bestaat er ook zeker de kans dat je na het afstuderen meteen kan doorstromen in een leuke junior functie. Ben jij een ICT-beheer student en lijkt dit je interessant? Reageer dan snel met je CV en motivatie!

Dit bedrijf, gevestigd in Rotterdam, is een grote non-profit organisatie in de zorgsector. Ze bestaan uit ongeveer 500 betrokken medewerkers die hard werken voor hun klanten. Binnen de organisatie heerst een goede werksfeer en je kan er erg veel leren van ervaren deskundige.

Vacaturenummer: 5160


Vereisten

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie.

  • HBO ICT-beheer;
  • HBO Data Solutions Development;
  • HBO Infrastructure Design;
  • HBO IT Service Management;
  • HBO Infrastructure Security Management;
  • HBO Netwerk infrastructuur design;
  • HBO System and network engineering;
  • HBO Systeembeheer

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: September 2018
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.