989 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Afstudeeropdracht schrijven salesplan voor technische organisatie in Amsterdam

10 oktober 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Amsterdam
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Commercieel / Verkoop
Branche: Overige
Type stage:
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Afstudeeropdracht schrijven salesplan voor technische organisatie

Ben jij op zoek naar een afstudeeropdracht? Studeer jij Bedrijfskunde of Marketing? Altijd al in de Sales willen werken? Spreekt duurzaamheid jou aan? Ben jij resultaat gericht en een teamplayer? Durf jij verantwoordelijkheid te nemen en kan jij zowel analytisch als kritisch denken? Deze ondernemende en technische organisatie is op zoek naar een student die een Salesplan kan schrijven. Ben jij geïnteresseerd? Reageer dan direct!

Duurzaamheid is een onderwerp dat de afgelopen jaren meer en meer aandacht krijgt vanuit de samenleving. Die aandacht heeft een positieve uitwerking gehad op deze technische organisatie. De organisatie heeft recent een nieuw bedrijfspand opgezet waar het salesteam zich bevindt. Dit team heeft behoefte aan een salesplan en die ga jij voor ze uitwerken.

De organisatie zoekt een afstudeerder die een salesplan voor ze kan schrijven. Jij zult een interne analyse uitvoeren om de huidige werkwijze in kaart te brengen. Vervolgens voer je een externe analyse uit en formuleer jij doelstellingen die meetbaar zijn voor de organisatie. Vervolgens zal je dit salesplan implementeren en operationaliseren. Samen met dit team werk jij aan een uitdagende opdracht waarbij zelfstandigheid van groot belang is. Het is belangrijk voor het bedrijf dat je de helft van de tijd meedraait binnen het salesteam.

Bij een succesvolle opdracht bestaat de mogelijkheid om door te stromen binnen het Salesteam. Ze bieden uitstekende begeleiding.

Deze technische organisatie gevestigd in regio Amsterdam heeft meer dan 500 werknemers. De cultuur is vrij direct en open.

Vacaturenummer: 4985


Vereisten

Je volgt onderstaande studie of een vergelijkbare studie.

 • HBO Bedrijfskunde
 • HBO Small business en retail management
 • HBO Commerciële economie
 • HBO Consumentenstudies
 • HBO Event Management
 • HBO Food and Business
 • HBO Marketing Management
 • HBO Media & Entertainment Management
 • HBO Sport economie en communicatie
 • HBO Visual Marketing
 • HBO Vrijetijdsmanagement
 • WO Bedrijfskunde
 • WO Marketing management

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: September 2018; Februari 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.