800 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Afstudeerstage Bedrijfseconomie richting procesoptimalisatie in Regio Doetinchem

17 juli 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Regio Doetinchem
Soort werk: Metaaltechnisch / Werktuigbouwkundig
Branche: Overige
Type stage:
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Afstudeerstage Bedrijfseconomie richting procesoptimalisatie bij groeiend bedrijf

Studeer jij Bedrijfseconomie of een soortgelijke opleiding en ben jij opzoek naar een interessante afstudeeropdracht bij een technische organisatie? Wil jij aan de slag gaan met een opdracht richting ERP procesoptimalisatie? Dan heeft dit logistieke bedrijf aan jou de juiste student gevonden! Deze organisatie is gelegen in de regio van Doetinchem en zoekt een afstudeerder die aan de slag wil met hun eigen interne systeem. Lijkt het je leuk een bijdrage te leveren aan deze organisatie? Solliciteer dan direct met een mooie motivatie en CV!

Deze organisatie is een groeiend technische organisatie intern een eigen systeem gebruikt genaamd, AuditDirect. Via dit systeem regelt het bedrijf alles. Op dit moment maken ze nog niet optimaal gebruik van dit systeem en daarom zoeken ze een afstudeerder die voor hen hiermee aan de slag wil gaan.

Als afstudeerder ga je onderzoek doen naar de huidige inzetbaarheid van het systeem, AuditDirect. Deze onderzoeksresultaten ga je verwerken en vervolgens optimaliseren. Deze digitale omgeving is van uiterst belang voor de organisatie en dient daarom soepel te verlopen. Hierbij dien je rekening te houden met de verschillende aspecten die bij dit systeem komen kijken. Zo ga je werken met financiële processen binnen de organisatie, bedrijfsprocessen en logistieke processen. Daarnaast moet je rekening houden met de hanteerbaarheid, van dit systeem, voor het personeel.

Al met al is het een erg brede opdracht die naar eigen wensen en wensen van het bedrijf kan worden ingevuld. Er is erkende begeleiding op niveau aanwezig voor studenten.

Het in de achterhoek gelegen bedrijf heeft een nuchtere en informele sfeer waar 18 mensen werkzaam bij zijn. De organisatie is een technisch bedrijf wat veel zaken doet met bedrijven in de logistieke sector.

Vacaturenummer: 4672


Vereisten

Je volgt onderstaande studie of een vergelijkbare studie.

 • HBO Bank- en Verzekeringswezen
 • HBO Bedrijfseconomie
 • HBO Bedrijfswiskunde
 • HBO Finance & Control
 • HBO Financial Service Management
 • HBO Fiscaal Recht
 • HBO Fiscale economie
 • WO Actuariële wetenschappen
 • WO Bedrijfseconomie
 • WO Bedrijfswiskunde
 • WO Econometrie
 • WO Fiscale economie

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Financieel | Administratief | Bedrijfseconomie | Accountancy
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: September 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.