1.049 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage Laatstejaarsopdracht voor commerciële afstudeerder in Amersfoort

14 december 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Amersfoort
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: Productie | Techniek
Type stage:
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Laatstejaarsopdracht voor commerciële afstudeerder bij innovatieve arbeidsbemiddelaar

Zit jij momenteel in het laatste jaar van je studie Bedrijfskunde, Marketing of een aanverwante studie? Ben je commercieel ingesteld en zoek je nog een uitdagende afstudeeropdracht? Deze innovatieve arbeidsbemiddelaar in Amersfoort is op zoek naar een laatstejaars student die graag bij hen een opdracht op commercieel vlak wil gaan oppakken. Samen met het bedrijf ga je een opdracht opstellen waar je mee aan de slag gaat. Hierna krijg je ook de mogelijkheid om in een commerciële functie door te stromen. Wil je graag hiervoor in aanmerking komen? Stuur ons dan je cv en motivatie toe!

Dit recruitment bedrijf is erg hard aan het groeien en daarom op zoek naar een enthousiaste afstudeerder die op commercieel vlak aan de slag wil gaan met een uitdagende afstudeeropdracht.

Als afstudeerder ga jij in overleg met het bedrijf een opdracht op commercieel vlak opstellen. Je kan hierbij bijvoorbeeld denken aan het maken van een salesplan, maar ze staan ook zeker open voor jouw input. Hier zal je ongeveer de helft van je tijd mee bezig zijn. De andere helft van de tijd ga jij aan werkzaamheden besteden als relatiebeheer, recruitment werkzaamheden en het opstellen van marketingacties.

Als je je werk goed doet, is de kans groot dat je kan doorstromen in een baan binnen het bedrijf. Wanneer je hier niet voor open staat, hoef je niet op deze vacature te reageren. Daarnaast is er zeer goede begeleiding aanwezig waar je veel van kunt leren.

Dit bedrijf is een jonge en innovatieve recruitment organisatie. Ze bestaan uit een zeer leuke, informele en betrokken groep mensen en zijn commercieel erg gedreven.

Vacaturenummer: 5639


Vereisten

Je volgt onderstaande studie of een vergelijkbare studie.

  • Small Business & Retail management (SBM)
  • HBO Bedrijfskunde & Management
  • Management, Economie & Recht (MER)
  • Bedrijfskader
  • HBO Bedrijfskunde
  • Sport, Economie & Management (Speco)
  • Commerciële economie (CE)

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Februari 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.