1.059 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Meewerkstage CMD richting nieuwe webshop bij mediabedrijf in Regio Utrecht

5 februari 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Regio Utrecht
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
ICT
Branche: Automatisering | ICT | eCommerce
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Meewerkstage CMD richting nieuwe webshop bij mediabedrijf

Ben je op zoek naar een uitdagende CMD stage en woon je in de buurt van Utrecht? Dit bedrijf is op zoek naar een derdejaars die zich gaat richten op de nieuwe webshop. Heb je interesse? Laat het ons dan weten door je motivatie en CV te sturen!

Dit bedrijf is een innovatieve media organisatie in de regio Utrecht en ze zijn op zoek naar iemand die hen gaat helpen in een CMD project.

Ze zijn op dit moment bezig met het ontwikkelen van een nieuwe webshop. Er moet veel gebeuren op het gebied van design, ontwerp en multimedia. Daarom zoeken ze iemand die het leuk vindt om mee te draaien binnen het projectteam van de nieuwe webshop om er voor te zorgen dat alle creatieve elementen van de webshop er perfect uit gaan zien. Je zult veel gebruik gaan maken van Adobe Suite zoals Photoshop, Illustrator en InDesign. Het is daarnaast ook mogelijk om je bezig te houden met de content van de webshop.

Het doel is om de webshop gebruiksklaar te maken en in de markt te zetten. Kortom, een leuke uitdaging voor iemand die affiniteit heeft met CMD. Er is goede begeleiding aanwezig om jou te helpen bij het succesvol afsluiten van je stage.

Dit is een jong en snelgroeiend media-bedrijf in de regio Utrecht.

Vacaturenummer: 4363


Vereisten

Je volgt onderstaande studie of een vergelijkbare studie.

 • HBO Academie voor Digitale Communicatie
 • HBO Bedrijfscommunicatie
 • HBO Communicatie
 • HBO Communicatie multimedia en design
 • HBO Communicatiesystemen
 • HBO Digitale Communicatie
 • HBO Journalistiek
 • WO Bedrijfscommunicatie
 • WO Communicatiewetenschappen
  HBO Human Technology
 • HBO Multimedia Design and Development

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Februari 2018
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.