728 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Meewerkstage richting Finance bij internationaal tech-bedrijf in regio Dordrecht

29 mei 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): regio Dordrecht
Soort werk: Financieel / Economisch
Branche: Overige
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Meewerkstage richting Finance bij een internationale technische organisatie


Studeer jij momenteel in de richting van Bedrijfseconomie? Ben jij op zoek naar en uitdagende meewerkstage in de regio Dordrecht? Lijkt het jou leuk om je tijdens je stage bezig te houden met werkzaamheden omtrent boekhouding? Dan is deze internationale technische organisatie op zoek naar jou! Ter ondersteuning van de Afdeling Finance zijn zij op zoek naar een enthousiaste student die bij hen werkzaamheden wil gaan oppakken. Wil je graag hiervoor in aanmerking komen? Laat het dan aan ons weten door je cv en motivatie naar ons toe te sturen.

Dit bedrijf maakt momenteel veel positieve ontwikkelingen door. Dit vraagt om extra ondersteuning op de Afdeling Finance van het bedrijf. Om deze reden zijn ze op zoek naar een derdejaarsstudent die op de afdeling een stage wil oppakken richting Finance.

Als meewerkstagiair word jij verantwoordelijk voor werkzaamheden omtrent de boekhouding van het bedrijf. Zo zal jij je onder andere gaan bezighouden met het maken van rapportages, het afhandelen van facturen en het uitvoeren van controlling werkzaamheden. Dit doe jij voor alle 12 vestigingen, verspreid door Nederland, België en Engeland. Tijdens deze stage ben je werkzaam bij de vestiging in de regio Dordrecht. De verdere precieze invulling van de stage ga je in overleg met het bedrijf vastleggen, zodat dit tegemoetkomt aan jouw persoonlijke wensen en aan de eisen vanuit jouw opleiding.

De begeleiding van de stage zal gedaan worden door ervaren begeleiders, zodat jij je als stagiair maximaal kan ontplooien!

Het stagebedrijf heeft 12 vestigingen verspreid door Nederland, België en Engeland. Het betreft een technische organisatie en zij hebben in Nederland een marktleidende positie in de niche waarin ze actief zijn. Daarnaast zijn ze ook op internationaal niveau een grote speler.

Vacaturenummer: 5076


Vereisten

Je volgt één van deze opleidingen of een vergelijkbare: 

 • HBO Accountancy
 • HBO Bank- en Verzekeringswezen
 • HBO Bedrijfseconomie
 • HBO Bedrijfswiskunde
 • HBO Financial Service Management
 • HBO Fiscale economie
 • WO Accountancy
 • WO Actuariële wetenschappen
 • WO Bedrijfseconomie
 • WO Bedrijfswiskunde
 • WO Econometrie
 • WO Fiscale economie

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: September 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.