741 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Afstudeeropdracht internationaal strategisch communicatieplan in Regio Gorinchem

17 juli 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Regio Gorinchem
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Management / Leidinggevende / Ondernemer
Commercieel / Verkoop
Branche: Overige
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Afstudeeropdracht internationaal strategisch communicatieplan bij technische organisatie

Ben jij op zoek naar een afstudeerstage waarbij je je kan richten op de internationale markt? En spreek jij je talen? Dan is dit wellicht iets voor jou! Een internationale speler op het gebied van techniek is op zoek naar een stagiair die een strategisch internationaal communicatieplan voor hen kan opstellen! Interesse? Stuur ons dan snel je CV en motivatie!

Dit grote technische bedrijf is erg actief op de internationale markt en heeft daarom veel internationale contacten. Door hun grote groei willen ze graag hun communicatie optimaliseren en daarbij willen ze graag dat jij een nieuw strategisch internationaal plan gaat opstellen!

Als afstudeerder ga jij onderzoeken hoe het bedrijf het beste zijn beschikbare communicatiekanalen kan inzetten om de internationale klanten zo goed mogelijk te bereiken. Uiteindelijk zal jij je plan implementeren bij het bedrijf! Door middel van dit plan zullen uiteindelijk de marketing en sales van het bedrijf verbeterd moeten worden. Omdat je veel internationaal bezig zal zijn, is het belangrijk dat je naast Nederlands ook goed Engels spreekt. Een tweede vreemde taal wordt gezien als een pré!

Vanuit het bedrijf zul je goed begeleid worden, zodat je je afstudeeropdracht goed kunt afronden!

Dit bedrijf is een engineeringsonderneming. Ze ontwerpen, berekenen en installeren verschillende staalconstructies volledig naar de wensen van haar klantgroepen. In het bedrijf wordt er in een dynamische omgeving in een informeel en betrokken sfeer gewerkt.

Vacaturenummer: 3295


Vereisten

Je volgt een van onderstaande of vergelijkbare studies: 

  • HBO European Studies
  • HBO Small business en retail management
  • WO European Studies
  • WO International Bedrijfskunde
  • WO International management

Interesse?
Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Gedrag en Maatschappij
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: September 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.