799 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Afstudeeropdracht richting Search Engine Optimalisatie in Haarlem

17 juli 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Haarlem
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Commercieel / Verkoop
Management / Leidinggevende / Ondernemer
Branche: Overige
Type stage:
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Afstudeeropdracht richting Search Engine Optimalisatie bij informeel bedrijf

Studeer jij momenteel richting marketing of in een aanverwante richting? Zoek jij een afstudeerstage waar jij ervaring op kan doen op het gebied van online marketing, social media en content schrijven? Vind jij het interessant om aan de slag te gaan met Search Engine Optimalisatie? Vind jij het daarnaast niet erg om voor 50% van de tijd mee te werken binnen de organisatie?Dan is deze opdracht wellicht iets voor jou! Dit bedrijf is op zoek naar een afstudeerder die een opdracht op wil pakken waarin hij/zij aan de slag gaat met SEO. Is dit iets wat jij wel wil? Laat dit ons direct weten door je CV en een motivatie toe te sturen.

Deze organisatie heeft recentelijk een nieuwe versie van haar website geïntroduceerd. Echter merken ze dat de Conversie Rate nog wat te wensen over laat. Ze zijn dan ook op zoek naar een afstudeerder die hier een onderzoek na wil doen en daarnaast wat werkzaamheden op wil pakken binnen de organisatie.

Als afstudeerder ga jij voor 50% van de tijd aan de slag met verschillende werkzaamheden. Hier ga jij je bezig houden met online marketing, het bijhouden en optimaliseren van haar Social Media en het schrijven van content voor de website.

Naast je opdracht zal jij voor 50% van de tijd aan de slag gaan met een opdracht gericht op het verbeteren van de Conversie Rate. Ze merken dat van de 100 websitebezoeken dat er 80 via betaalde advertenties komen en 20 via organische zoekresultaten. Graag willen ze dit percentage omdraaien zodat 80% van de bezoekers via organische zoekresultaten komen en 20% via betaalde methoden.

Het uiteindelijke resultaat zal een adviesrapport zijn waarmee jij de organisatie een methode of werkwijze geeft waar de Conversie Rate mee verbeterd kan worden.

Tijdens je stage ontvang je goede begeleiding zodat jij dit traject succesvol af kan sluiten. Bij succesvol afstuderen is er een mogelijkheid voor doorstroom mocht je hier interesse in hebben.

Deze organisatie organiseert verschillende evenementen. Ze doen dit voor groepen van 10 man tot 500 man. Dit alles gebeurd binnen een directe maar fijne sfeer waar jij veel extra kennis op gaat doen.

Vacaturenummer: 4994


Vereisten

Je volgt een van onderstaande of vergelijkbare studies: 

 • HBO Small business en retail management
 • HBO Bedrijfscommunicatie
 • HBO Communicatie
 • HBO Communicatiesystemen
 • WO Bedrijfscommunicatie
 • WO Communicatiewetenschappen
 • WO Journalistiek
 • HBO Commerciële economie
 • HBO Consumentenstudies
 • HBO Event Management
 • HBO Food and Business
 • HBO Marketing Management
 • HBO Media & Entertainment Management
 • HBO Sport economie en communicatie
 • HBO Visual Marketing
 • HBO Vrijetijdsmanagement
 • WO Marketing management

Interesse?
Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: September 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.