785 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Meewerkstage richting HR bij multinational in Regio Amsterdam

15 april 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Regio Amsterdam
Soort werk: Personeel en organisatie
Branche: Overige
Type stage:
Meeloopstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Meewerkstage richting HR bij multinational

Ben jij momenteel bezig met een studie richting HR en ben je op zoek naar een meewerkstage? Dit bedrijf in de regio Amsterdam is op zoek naar een derdejaars stagiair die bij hen aan de slag gaat. Interesse? Reageer dan nu met je cv en motivatie!
Vacaturebeschrijving
Onze klant is een groot internationaal bedrijf. Voor hun HR afdeling zijn ze op zoek naar een meewerkstagiair die hen gaat ondersteunen bij de dagelijkse werkzaamheden en daarnaast nog een leuke opdracht gaat oppakken!

Als meewerkstagiair ga je aan de slag met werkzaamheden voornamelijk gericht op de training en ontwikkeling van de medewerkers. Hierbij kun je denken aan het organiseren van trainingen, het ontwikkelen van materialen hiervoor en jezelf bezighouden met het beleid hieromheen. Daarnaast ga je jezelf bezighouden met het ontwikkelen van een training matrix voor het bedrijf.

Vanwege het internationale karakter van dit bedrijf is het belangrijk dat je de Engelse taal goed beheerst, zowel in woord als geschrift. Ze bieden je uiteraard goede begeleiding tijdens je stage!
Bedrijf
Dit internationale bedrijf produceert voor de olie- en gasindustrie. Ze zijn wereldwijd actief en hebben meer dan 4000 mensen in dienst. In het team in Amsterdam heerst een informele sfeer.

Vacaturenummer: 3707


Vereisten

Je volgt een van onderstaande of vergelijkbare studies: 

  • HBO Human Resource Management
  • HBO P&O;HBO Personeel en arbeid
  • WO P&O
  • WO Personeelswetenschappen
  • WO Arbeids en organisatie psychologie

Interesse?
Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Gedrag en Maatschappij
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Februari 2019;September 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.