851 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Facility Management meewerkstage bij dienstverlenende organisatie in Amsterdam

7 maart 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Amsterdam
Soort werk: Management / Leidinggevende / Ondernemer
Branche: Retail | Groothandel
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Facility Management meewerkstage bij dienstverlenende organisatie

Ben jij een student Facility Management? Zit jij momenteel in je derde studiejaar? Zoek je een uitdagende meewerkstage? Dit bedrijf in Amsterdam is dan op zoek naar jou! Het is een snelgroeiende dienstverlener en zij zijn op zoek naar een meewerkstagiair die bij hen aan een stage op wil pakken op strategisch en operationeel vlak. Je komt terecht in een jong team met een fijne en informele interne sfeer waardoor jij je er goed op je plek zal voelen. Wil je graag in aanmerking komen voor deze stage? Laat dan direct iets van je horen door je cv en motivatie naar ons toe te sturen!

Dit bedrijf is de laatste tijd erg veel aan het groeien. Om deze groei door te kunnen zetten zijn ze op zoek naar een derdejaars student die het komt op facilitair gebied.

Als meewerkstagiair ga jij een brede stage oppakken. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan het ontwikkelen van nieuwe facilitaire producten van het bedrijf, het onderhouden van de contacten met externe partijen, het fungeren als aanspreekpunt voor facilitaire aangelegenheden maar je gaat je ook bezighouden met de conceptontwikkeling van nieuw product. Kortom een erg brede en interessante facilitaire meewerkstage.

Binnen het bedrijf hebben ze al ervaring met stagiairs en ze kunnen je dan ook goede begeleiding bieden!

Het is een jonge en snelgroeiende organisatie waar een fijne, start-up achtige sfeer hangt. De gemiddelde leeftijd is onder de 26 jaar en er is goede begeleiding op hbo-niveau aanwezig.

Vacaturenummer: 5668


Vereisten

Je volgt één van onderstaande studies of een vergelijkbare studie:

  • Bedrijfseconomie
  • Management, Economie & Recht (MER)
  • HBO Bedrijfskunde
  • HBO Bedrijfskunde & Management
  • HBO Bedrijfskader

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Februari 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.