779 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.(Afstudeer)stage richting online marketing bij innovatief bedrijf in regio Gorinchem

17 juli 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): regio Gorinchem
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: Retail | Groothandel
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

(Afstudeer)stage richting online marketing bij innovatief bedrijf

Studeer jij in de richting van Marketing of Communicatie en zoek je nog een uitdagende (afstudeer)stage? Lijkt het je leuk aan de slag te gaan op de marketingafdeling? Dan is dit iets voor jou! Je zult een hele diverse stage lopen en voor de afstudeerder zal er een mooie opdracht geformuleerd worden. Lijkt dit jou een passende (afstudeer)stage? Reageer dan meteen met je cv en motivatie!

Het bedrijf is een innovatieve onderneming en ze groeien erg hard. Daarom kunnen ze nog wel wat versterking gebruiken op de marketingafdeling. Een enthousiaste meewerkstagiair of afstudeerder kan hier zeker een steentje bijdragen.

Als meewerkstagiair zul je meedraaien met de dagelijkse werkzaamheden op de marketingafdeling. Het is een hele diverse stage, zodat je met veel facetten van marketing in aanraking zult komen. Zo zul je onder andere gaan helpen met het optimaliseren van de website, gaan meewerken aan beurzen en het opzetten van nieuwsbrieven. Het is dus belangrijk dat je online marketing ook interessant vindt.

Voor de afstudeerder zal er een mooie en passende opdracht geformuleerd worden, die zowel bij jouw wensen als die van het bedrijf past. Het is belangrijk dat je ervoor openstaat om voor 50% aan bovenstaande werkzaamheden mee te werken.

Er is goede begeleiding aanwezig, zodat jij je tijdens je (afstudeer)stage goed zult ontwikkelen. Kortom, een mooie uitdaging voor een derde- of laatstejaars student met interesse in (online) marketing!

Dit bedrijf maakt producten voor overheidsinstanties en scholen. De organisatie is voornamelijk actief in Nederland met ongeveer 70 mensen in dienst. Daarnaast zijn ze ook al actief in België. Binnen de organisatie heerst een informele werksfeer met korte lijnen. Hierdoor zul je je snel op je gemak voelen binnen het bedrijf.

Vacaturenummer: 5274


Vereisten

Je volgt één van onderstaande studies of een vergelijkbare studie:

 • HBO Bedrijfscommunicatie
 • HBO Communicatie
 • HBO Communicatiesystemen
 • HBO Commerciële economie
 • HBO Consumentenstudies
 • HBO Event Management
 • HBO Food and Business
 • HBO Marketing Management
 • HBO Media & Entertainment Management
 • HBO Sport economie en communicatie
 • HBO Visual Marketing
 • HBO Vrijetijdsmanagement

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: September 2019; Februari 2020
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.