884 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Afstudeeropdracht strategisch marketingplan in automotive sector in Regio Utrecht

14 februari 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Regio Utrecht
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Commercieel / Verkoop
Branche: Productie | Techniek
Type stage:
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Afstudeeropdracht strategisch marketingplan bij bedrijf in automotive sector

Studeer jij momenteel een studie richting Bedrijfskunde, Marketing of aanverwant? Ben jij daarom op zoek naar een afstudeeropdracht? Spreekt het jou aan om dit bij een bedrijf in de automotive sector te doen? Wil jij een afstudeeropdracht oppakken richting het schrijven van een strategisch marketingplan? Dit bedrijf in de regio van Utrecht is op zoek naar een afstudeerder die een strategisch vraagstuk gaat oppakken. Ben jij de persoon voor deze vacature? Reageer dan met jouw motivatie en cv!

Op het moment spelen er veel ontwikkelingen in het bedrijf en is het bedrijf groeiende. Hierdoor zijn er vraagstukken boven water gekomen. Het bedrijf is daarom op zoek naar een Marketing afstudeerder die een strategisch vraagstuk gaat oppakken.

In dit bedrijf krijg jij 100% de mogelijkheid om aan de slag te gaan met een strategisch marketingplan. Hierbij ga jij kijken naar de data die in de jaren al verzameld is en ga jij op zoek naar nieuwe data.

Het bedrijf wil hun marketing naar een nieuw niveau tillen, waarbij zij willen weten welke marketing methodes er zijn om de doelgroep beter te bereiken. Jij gaat voor hen dus onderzoek doen naar de doelgroep en informatie hierover verzamelen.

Mocht het zo zijn dat er een klik van beide kanten is en er genoeg werkzaamheden open liggen, dan zal het bedrijf jou een baan aanbieden na jouw afstudeerperiode.

Uiteraard zal er tijdens jouw stageperiode goede begeleiding aanwezig zijn.

Dit bedrijf in de regio van Utrecht is actief in de automotive sector en is gevestigd in ongeveer 22 landen. Dit bedrijf probeert met verschillende data oplossingen te vinden voor bedrijven. Het team bestaat uit ongeveer 25 man en heeft een informele sfeer.

Vacaturenummer: 5570


Vereisten

Je volgt één van onderstaande studies of een vergelijkbare studie:

  • Marketing Management
  • Commerciële economie (CE)
  • Sport, Economie & Management (Speco)
  • Media & Entertainment management
  • Management, Economie & Recht (MER)
  • Bedrijfskader
  • HBO Bedrijfskunde
  • HBO Technische Bedrijfskunde (TBK)
  • Small Business & Retail management (SBM)
  • HBO Bedrijfskunde & Management

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Februari 2019;September 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.