763 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Afstudeerstage Technische Bedrijfskunde in de voedingsmiddelen in Deventer

15 mei 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Deventer
Soort werk: Technisch / Klusser / Monteur
Branche: Overige
Type stage:
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Afstudeerstage Technische Bedrijfskunde in de voedingsmiddelenbranche

Zoek jij momenteel een afstudeerstage voor jouw studie Technische Bedrijfskunde of een aanverwant? Lijkt het jou leuk om je tijdens je afstuderen bezig te houden met het optimaliseren van bedrijfsprocessen? Spreekt het jou aan om bij een bedrijf gericht op de voedingsmiddelenindustrie stage te lopen? Dan is dit adviesbureau op zoek naar jou! Ze zijn namelijk op zoek naar een afstudeerder die bij hen een project komt oppakken. Wil je graag hiervoor in aanmerking komen? Laat het dan aan ons weten door je cv en motivatie naar ons toe te sturen.

Deze organisatie heeft momenteel projecten liggen gericht op het optimaliseren van de bedrijfsprocessen. Voor het laten uitvoeren dan deze projecten zijn ze op zoek naar een afstudeerder die zich hiermee bezig wil houden.

Als afstudeerder zal jij in overleg met het bedrijf een concrete opdracht formuleren die jij gaat oppakken. Hierdoor kan jij aangeven wat jouw wensen en eisen vanuit jouw opleiding zijn, zodat het bedrijf daar rekening mee kan houden. Daarnaast is het van belang dat je tijdens deze afstudeerstage bereid bent om maximaal 50% van de tijd mee te werken, zodat jij het bedrijf goed leert kennen. Bij een positieve afronding van de afstudeerstage bestaat er de kans om met een vaste baan door te stromen binnen het bedrijf.

De begeleiding voor jouw afstudeeropdracht zal gedaan worden door ervaren begeleiders, zodat jij je als afstudeerder maximaal kan ontplooien!

Dit bedrijf in Deventer is een adviesbureau voor de voedingsmiddelen industrie. In het bijzonder gaat het over kort houdbare producten. Het bedrijf adviseert een klant hoe zij hun firma het meest efficiënt kunnen inrichten. Verder automatiseert het productie- en bedrijfsprocessen. Het team bestaat uit ervaren en enthousiaste mensen, bovendien wordt er gewerkt in een flexibele en informele omgeving.

Vacaturenummer: 4725


Vereisten

Je volgt één van onderstaande studies of een vergelijkbare studie:

 • HBO Bedrijfskader
 • HBO Bedrijfskunde
 • HBO Bedrijfskunde & Management
 • HBO Bedrijfskunde (MER)
 • HBO Bedrijfsmanagement MKB
 • HBO Technische bedrijfskunde
 • WO Bedrijfskader
 • WO Bedrijfskunde
 • WO Bedrijfskunde & Management
 • WO Organisatiewetenschappen
 • WO Technische bedrijfskunde

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Financieel | Administratief | Bedrijfseconomie | Accountancy
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: September 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Stages in de omgeving van Deventer

Content Marketeer
Deventer

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.