1.171 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.ICT-beheer (afstudeer)stage bij technisch productiebedrijf in Regio Breda

9 juli 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Regio Breda
Soort werk: Management / Leidinggevende / Ondernemer
ICT
Branche: Overige
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

ICT-beheer en System Network Engineering (afstudeer)stage bij technisch productiebedrijf

Doe jij een opleiding richting System Network Engineering of een andere ICT-beheer gerelateerde opleiding op HBO of WO niveau? Ben jij nog op zoek naar een uitdagende en leerzame stage of afstudeeropdracht? Dan is dit bedrijf iets voor jou! Dit bedrijf is een zeer innovatief, technisch productiebedrijf gevestigd in regio Breda. Zij zijn op zoek naar een enthousiaste student die graag bij hen aan de slag wil. Ze zijn een zeer innovatieve organisatie dat een bijzonder product ontwikkelt. Klinkt dit interessant? Wil jij aan de slag gaan met een opdracht richting Identity Management, Access Management of Server Architectuur? En ben jij daarnaast een harde werker en flexibel ingesteld? Laat dan nu jouw cv en motivatie achter!

Dit bedrijf maakt een snelle groei door en daarom zijn ze voor de versterking van het team op zoek naar een derdejaars- of vierdejaarsstudent met een achtergrond in ICT-Beheer of System Network Engineering.

Als meewerkstagiair zal jij mee gaan draaien op de IT-afdeling en daar ga ja aan de slag met verschillende operationale activiteiten. Daarnaast ga je je bezighouden met verschillende projecten richting Identity Management, Access Management of Server Architectuur. Hierin zijn verschillende mogelijkheden en in samenspraak met het bedrijf kan je kiezen welk soort project jou het meest aanspreekt!

Als afstudeerstagiair ga jij binnen dit bedrijf een volledig zelfstandig project oppakken. De precieze invulling hiervan zal in overleg met het bedrijf bepaald worden. Ze hebben nog veel interessante vraagstukken liggen richting Identity Management, Access Management of Server Architectuur, dus er zal zeker iets tussen zitten wat je aanspreekt!

In deze (afstudeer)stage kan je ontzettend veel leren van IT-professionals en ze bieden je uiteraard goede begeleiding tijdens je (afstudeer)stage. Kortom, een leerzame (afstudeer)stage voor een gemotiveerde derde- of vierdejaarsstudent!

Het bedrijf is een zeer innovatief, technisch productiebedrijf gevestigd in regio Breda. Ze zijn bezig met het ontwikkelen en maken van een zeer gaaf en aansprekend product. Ze bieden je goede begeleiding aan tijdens jouw stage of afstudeeropdracht. De sfeer intern is open en formeel en hierdoor zal jij je snel op je gemak voelen.

Vacaturenummer: 5134


Vereisten

Je volgt één van onderstaande studies of een vergelijkbare studie:

 • HBO ICT-beheer
 • HBO Data Solutions Development
 • HBO Infrastructure Design
 • HBO IT Service Management
 • HBO Infrastructure Security Management
 • HBO Netwerk infrastructuur design
 • HBO System and network engineering
 • HBO Systeembeheer
 • WO ICT-beheer
 • WO Data Solutions Development
 • WO Infrastructure Design
 • WO IT Service Management
 • WO Infrastructure Security Management
 • WO Netwerk infrastructuur design
 • WO System and network engineering
 • WO Systeembeheer

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: September 2018
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.