1.026 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Uitdagende afstudeerstage richting Finance bij accountantskantoor in Hengelo

14 november 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Hengelo
Soort werk: Financieel / Economisch
Branche: Fiscaal | Juridisch
Type stage:
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Uitdagende afstudeerstage richting Finance bij innovatief accountantskantoor

Studeer jij in de richting van Finance? Ben jij op zoek naar een afstudeerstage waar jij een financiële opdracht op kunt pakken? Lijkt het jou leuk om financiële processen te optimaliseren? Dan past dit bedrijf bij jou! Doordat er continu veranderingen plaatsvinden in de accountancywereld is dit bedrijf in de regio Hengelo op zoek naar iemand die alle processen binnen dit bedrijf onder de loep wilt nemen. Klinkt dit interessant? Reageer dan zo snel mogelijk met je CV en motivatie!

Dit bedrijf is een accountancykantoor die opereert in een voortdurend innoverende markt. Er vinden continu veranderingen plaats in de financiële wereld. Door de veranderingen in de markt is deze organisatie op zoek naar iemand die alle processen binnen deze organisatie wilt analyseren. Zij willen de financiële bedrijfsprocessen verbeteren om zo het niveau van hun dienstverlening hoog te houden.

Als afstudeerder zal jij samen met het bedrijf in overleg een uitdagende afstudeeropdracht formuleren. Dit zal een opdracht zijn richting het verbeteren van de interne, maar ook externe bedrijfsprocessen. Hierdoor zal jij als afstudeerder een dynamische afstudeerstage tegemoet gaan. Daarnaast zijn er veel mogelijkheden binnen deze organisatie om na je stage door te stromen in een startersfunctie.

Dit bedrijf is een accountancykantoor in de regio Hengelo. Zij hebben een innovatieve bedrijfsvoering en er heerst een fijne sfeer. Ze zijn sterk gericht op groei en hebben een innovatieve mindset.

Vacaturenummer: 5357


Vereisten

Je volgt één van onderstaande studies of een vergelijkbare studie:

 • HBO Accountancy
 • HBO Bank- en Verzekeringswezen
 • HBO Bedrijfseconomie
 • HBO Bedrijfswiskunde
 • HBO Finance & Control
 • HBO Financial Service Management
 • HBO Fiscaal Recht
 • HBO Fiscale economie
 • WO Accountancy
 • WO Actuariële wetenschappen
 • WO Bedrijfseconomie
 • WO Bedrijfswiskunde
 • WO Econometrie
 • WO Fiscale economie

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Financieel | Administratief | Bedrijfseconomie | Accountancy
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Februari 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Aanbevolen stages

Stagiaire Junior-Accountmanager
's-Heerenberg

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.