1.134 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Afstudeeropdracht richting logistiek en transportplanning in Regio Apeldoorn

7 juni 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Regio Apeldoorn
Soort werk: Logistiek / Distributie / Magazijn
Branche: Overige
Type stage:
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Afstudeeropdracht richting logistiek en transportplanning

Ben jij een laatstejaars student in de richting van Logistiek? Zoek je een uitdagende afstudeeropdracht waarbij je daarna ook de mogelijkheid hebt om door te stromen in een vaste baan? Dit transportbedrijf in de regio Apeldoorn heeft dan de uitgelezen mogelijkheid voor je! Als afstudeerstagiair ga jij een interessante opdracht oppakken richting logistieke procesoptimalisatie en transportplanning. Binnen het bedrijf heerst een informele en familiaire sfeer waarbinnen ze je goede begeleiding tijdens je afstuderen bieden. Wil jij hier graag afstuderen en een start aan je carrière geven? Reageer dan snel en stuur ons je cv op!

Dit transportbedrijf wil graag de komende jaren grote stappen gaan zetten en flink gaan groeien binnen Europa. Om dit succesvol te kunnen doen zijn ze op zoek naar een afstudeerder die hen hierbij gaat helpen.

Als afstudeerstagiair ga jij in overleg een opdracht oppakken richting transportplanning of logistieke procesoptimalisatie. De precieze invulling hiervan zal in overleg bepaald worden met het bedrijf, zodat je een opdracht krijgt die zowel voor jou als het bedrijf interessant is. Hiernaast ga jij een gedeelte van je tijd werkzaamheden richting transportplanning binnen het bedrijf oppakken. Zo leer je het bedrijf goed kennen en kun je ook voor je onderzoek goed achterhalen waar er mogelijkheden tot optimalisatie liggen.

Bij een succesvolle afronding van je afstudeeropdracht heb je de mogelijkheid om binnen het bedrijf door te stromen als junior transportplanner. Het is belangrijk dat je hier wel voor openstaat.

Tijdens je afstudeerstage bieden ze je uiteraard goede begeleiding aan.

Dit bedrijf is actief in de transportbranche. Het is een familiebedrijf dat al tientallen jaren actief is in de wijde regio en inmiddels is uitgegroeid tot een toonaangevende onderneming. Ze zijn zowel actief in de Nederlandse transportwereld en zijn daarnaast veel actief in Europa. Binnen het team zijn ongeveer 50 mensen werkzaam.

Vacaturenummer: 5011


Vereisten

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie:

  • HBO Business Logistics
  • HBO Logistiek en Economie
  • HBO Logistiek en technische vervoerskunde

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Distributie / Transport & Logistiek
Techniek | Technische Wetenschappen | Logistiek
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Per direct; September 2018
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.