711 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Afstudeeropdracht richting productie-engineering in regio Utrecht

28 juni 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): regio Utrecht
Soort werk: Metaaltechnisch / Werktuigbouwkundig
Branche: Overige
Type stage:
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Afstudeeropdracht richting productie-engineering bij een productiebedrijf

Volg jij momenteel een studie richting mechatronica of werktuigbouwkunde? Ben jij op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht? Heb jij affiniteit met techniek? Ben jij in je vrije tijd een echte hobbiest? Wil jij aan de slag bij een productiebedrijf? Dan ben jij de afstudeerder die dit bedrijf zoekt! Deze organisatie is op zoek naar een afstudeerder die aan de slag wil met procesoptimalisatie van het productieproces met een focus op de techniek. Ben jij de afstudeerder die dit bedrijf zoekt? Laat dit ons direct weten door je CV en motivatie toe te sturen. 


Dit bedrijf heeft sinds kort nieuwe leiding en zijn dan ook weer gefocust op optimalisatie van haar organisatie. Ze zoeken dan ook een mechactronica of werktuigbouwkundige afstudeerder die aan het productieproces komt optimaliseren.

Jij gaat als afstudeerder een opdracht oppakken richting procesoptimalisatie van het productieproces. Hier ga jij onderzoeken hoe op technisch gebied het productieproces verbeterd kan worden. Je kan bijvoorbeeld kijken naar manieren waarop het proces versnelt kan worden. Daarnaast kan je onderzoeken of er een mogelijkheid is om de machines ook 's nachts te laten draaien en wat het effect hiervan is. Ook kan je bekijken of er aanpassingen aan machines gedaan kunnen worden waardoor het proces sneller of beter verloopt. Kortom, een brede opdracht waar jij als afstudeerder mee aan de slag kan!

Binnen de organisatie is er begeleiding op WO niveau aanwezig zodat jij je afstudeertraject goed af kan sluiten. Daarnaast is er ook veel ruimte voor doorstroom en verdere ontwikkeling van vaardigheden.

Dit productie bedrijf produceert specialitische producten voor de machinebouw. Ze zijn gefocust op ontwikkeling van haar organisatie en hebben hier dan ook verschillende projecten liggen. Er zijn circa 30 medewerkers in dienst en er heerst een informele en fijne sfeer waar jij je meteen thuis voelt.

 

Vacaturenummer: 4812


Vereisten

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie:

  • HBO Embedded Systems
  • HBO Flexibele productie automatisering
  • HBO Mechatronica
  • HBO Vision Robotics
  • HBO Robotica
  • WO Embedded Systems

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Techniek | Technische Wetenschappen | Logistiek
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: September 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.