851 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Afstudeeropdracht TBK student bij internationale machinebouwer in Regio Doetinchem

28 februari 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Regio Doetinchem
Soort werk: Logistiek / Distributie / Magazijn
Branche: Overige
Type stage:
Afstudeerstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Afstudeeropdracht voor TBK student bij internationale machinebouwer

Ben jij een student Technische Bedrijfskunde? Zit jij in je laatste jaar en ben je op zoek naar een interessante afstudeeropdracht? Wil jij graag na je afstuderen doorstromen in een vaste baan? Dit bedrijf in de regio Doetinchem heeft meerdere interessante projecten liggen waar jij als afstudeerder TBK mee aan de slag kan gaan! Ze zijn een internationaal georiënteerde machinebouwer en binnen het team hangt een fijne werksfeer. Ben jij degene die zij zoeken? Laat dan snel een reactie achter en stuur ons je cv toe! 

Dit goedlopende bedrijf heeft meerdere interessante projecten voor afstudeerders liggen. Ze zijn dan nu ook op zoek naar een enthousiaste vierdejaars student die het team komt versterken.    Het bedrijf is een internationale machinebouwer. Ze zijn altijd bezig om hun technische processen te verbeteren. In overleg met het bedrijf zal je dan ook een interessant afstudeerproject op gaan pakken. Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan de traceability van producten of het optimaliseren van het proces voor binnenkomende onderdelen. Hoe de precieze opdracht eruit komt te zien zal je in overleg met het bedrijf bepalen.   Ze bieden je uiteraard goede begeleiding en bij een succesvolle afronding van je afstudeeropdracht zijn er ook volop mogelijkheden om binnen het bedrijf door te stromen.  

Deze internationaal georiënteerde machinebouwer, met ongeveer 100 man in dienst, is gelegen in de regio Doetinchem. Ze bieden goede begeleiding aan op hbo-niveau en er hangt een fijne werksfeer.

Vacaturenummer: 5180


Vereisten

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie:

  • HBO Technische Bedrijfskunde
  • WO Technische Bedrijfskunde 

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Techniek | Technische Wetenschappen | Logistiek
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Februari 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.