1.026 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Afstudeeropdracht technisch tekenen bij constructiebureau in Utrecht

31 oktober 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Utrecht
Soort werk: Metaaltechnisch / Werktuigbouwkundig
Technisch / Klusser / Monteur
Bouw- of civiel technisch
Branche: Overige
Type stage:
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Afstudeeropdracht technisch tekenen bij gerenommeerd constructiebureau

Volg jij een studie in de richting van Bouwkunde en ben jij op zoek naar een afstudeerstage? Heb jij affiniteit met renovatie en restauratie van monumentale panden? Kan jij technisch tekenen in AutoCad? Ben jij flexibel ingesteld? Dan is dit bedrijf iets voor jou! Deze organisatie in de regio Utrecht is op zoek naar een afstudeerder die een uitdagende afstudeeropdracht wilt oppakken. Klinkt dit interessant? Reageer dan direct met jouw CV en motivatie!

Door het groeiende aantal projecten de afgelopen tijd zijn er meerdere bedrijfsprocessen onder druk komen te staan. Hierdoor is deze organisatie op zoek naar een afstudeerder die een interessante opdracht wilt oppakken.

Als afstudeerder binnen deze organisatie zal jij in overleg met het bedrijf de invulling van jouw afstudeeronderzoek bepalen. Dit zal een opdracht zijn in de richting van renovatie en restauratie van monumentale panden. Binnen het bedrijf wordt er gewerkt in AutoCad, het is dan ook belangrijk dat jij ervaring hebt met AutoCad.

Tijdens de gehele afstudeerperiode is er vanuit de organisatie begeleiding beschikbaar op minimaal HBO niveau. Binnen het bedrijf staat ontwikkeling centraal, en er zijn mogelijkheden om door te groeien in een startersfunctie na jouw afstudeerstage.

Dit bedrijf in de regio Utrecht renoveert en restaureert monumentale panden door heel Nederland. Op de locatie in Utrecht zijn er 12 mensen werkzaam en er heerst een fijne sfeer.

Vacaturenummer: 5422


Vereisten

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie:

  • HBO Bouwkunde
  • WO Bouwkunde

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Techniek | Technische Wetenschappen | Logistiek
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Februari 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.