1.051 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage Laatstejaarsopdracht richting finance en controlling in Enkhuizen

5 april 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Enkhuizen
Soort werk: Financieel / Economisch
Branche: Overige
Type stage:
Afstudeerstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Laatstejaarsopdracht richting finance en controlling bij grote multinational


Ben jij nog op zoek naar een afstudeeropdracht en heb jij wel zin in een uitdaging? Heb je affiniteit met Finance en Controlling en heb je daarnaast een achtergrond in de richting van Bedrijfseconomie of Accountancy? Dan heeft deze multinational in Enkhuizen een mooie opdracht voor jou! Ze hebben namelijk een groot controlling project en ze zoeken een afstudeerder die daarmee aan de slag wil gaan. Vind je dit interessant en wil jij graag voor deze opdracht in aanmerking komen? Laat dan snel je CV en motivatie achter! 

Onze klant is een groot productiebedrijf in Enkhuizen met een rijke staat van dienst. Ze groeien nog steeds en hebben vaak leuke projecten liggen voor ambitieuze afstudeerders. Momenteel hebben ze een project op het gebied van Finance en Controlling en zoeken ze een vierdejaarsstudent die hiermee aan de slag wil gaan.

Als afstudeerder zal jij zelfstandig een opdracht gaan oppakken. Het zal gaan over een groot controlling project. De precieze opdracht zal jij samen met het bedrijf gaan vormen, zodat er rekening gehouden kan worden met de behoeftes van het bedrijf, maar ook met jouw eigen wensen en de eisen vanuit jouw opleiding.

Binnen het bedrijf hang een informele sfeer en er heerst een no-nonsense mentaliteit. Uiteraard zal je goed begeleid worden, zodat je de opdracht succesvol af kunt ronden. Kortom, een uitdagend project voor een student met een achtergrond in Bedrijfseconomie of Accountancy!

Deze grote multinational is een productiebedrijf met een eigen fabriek. Ze zijn gevestigd in Enkhuizen en hebben een rijke staat van dienst. Binnen hun markt hebben ze een mooie naam opgebouwd en er heerst een leuke, informele sfeer binnen de organisatie.

Vacaturenummer: 4886


Vereisten

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie:

 • HBO Accountancy
 • HBO Bank- en Verzekeringswezen
 • HBO Bedrijfseconomie
 • HBO Bedrijfswiskunde
 • HBO Financial Service Management
 • HBO Fiscale economie
 • WO Accountancy
 • WO Actuariële wetenschappen
 • WO Bedrijfseconomie
 • WO Bedrijfswiskunde
 • WO Econometrie
 • WO Fiscale economie

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Financieel | Administratief | Bedrijfseconomie | Accountancy
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Per direct; September 2018
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.