1.085 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage Vierdejaarsopdracht HR procesoptimalisatie bij dienstverlener in Amsterdam

30 augustus 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Amsterdam
Soort werk: Personeel en organisatie
Branche: Overige
Type stage:
Afstudeerstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Vierdejaarsopdracht HR procesoptimalisatie bij dienstverlener

Studeer jij in de richting HRM en ben jij op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht ? Deze dienstverlenende organisatie in regio Amsterdam is bezig met het optimaliseren van haar HR processen en zij zoeken naar een afstudeerstagiair die een opdracht kan oppakken. Klinkt dit interessant? Reageer dan snel met je cv en motivatie?

Dit familiebedrijf in regio Amsterdam is bezig met het optimaliseren van haar HR processen. Om die reden zoeken zij naar een HRM student die een opdracht kan oppakken.

Als afstudeerder krijg jij de kans om de organisatie haar interne HR processen onder de loep te nemen. en daar mogelijk verbeteringen in te brengen. De opdracht wordt in samenspraak met de organisatie opgesteld. Om goed kennis te maken met de processen binnen de organisatie wordt er verwacht dat jij 50% van de tijd zal meewerken. Zo zal jij je onder meer bezig gaan houden met een stukje werving en selectie, klantcontact, het opstellen van contracten en andere diverse taken.

Dit familiebedrijf biedt uitstekende begeleiding om je afstudeeropdracht succesvol te voltooien. Je komt terecht in een hardwerkend en enthousiast team.

Dit bedrijf is al 40 jaar actief in de dienstverlening en uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 150 man personeel. De sfeer op kantoor is informeel en als stagiair kom jij te werken in een dynamisch team.

Vacaturenummer: 5159


Vereisten

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie:

  • HBO Human Resource Management
  • HBO P&O
  • HBO Personeel en arbeid
  • WO Arbeids en organisatie psychologie
  • WO P&O
  • WO Personeelswetenschappen

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: September 2018
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.