921 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.(Afstudeer)stage Civiele Techniek bij een adviesbureau in de bouw in Regio Tilburg

14 februari 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Regio Tilburg
Soort werk: Bouw- of civiel technisch
Branche: Bouw | Architectuur
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

(Afstudeer)stage Civiele Techniek bij een adviesbureau in de bouw

Doe jij momenteel een studie richting Civiele Techniek of aanverwant en bevindt jij je in jouw 3e leerjaar of laatste leerjaar? Ben jij daarom op zoek naar een afstudeeropdracht? Wil jij deze afstudeeropdracht bij een adviesbureau doen? Spreekt het jou aan om je bezig te houden met verschillende werkzaamheden op het gebied van Civiele Techniek? Dit bedrijf in de regio van Tilburg is op zoek naar iemand die bij hen mee komt werken en een vraagstuk zal oppakken. Ben jij geïnteresseerd? Laat het ons weten met jouw cv en motivatie!

Het bedrijf houdt zich veel bezig met innovatie en ontwikkelingen waardoor er elke keer nieuwe werkzaamheden open komen te staan. Dit bedrijf is daarom op zoek naar iemand die hen komt ondersteunen bij deze werkzaamheden.

Je zal als meewerkstagiair zal jij verschillende werkzaamheden oppakken in het bedrijf die te maken hebben met Civiele Techniek. Je zal hier verschillende projecten gaan oppakken waarbij je kan denken aan de volgende dingen:
- werkvoorbereiding;
- technisch engineering
- R&D

Als afstudeerder zal jij een opdracht oppakken die te maken zal hebben met de bovengenoemde onderwerpen. Hoe de opdracht eruit zal zien, zal in overleg met het bedrijf gaan. Jij zal jouw draai nog kunnen geven aan deze opdracht.

Kortom, een leuke stage waarbij er vele mogelijkheden zijn op het gebied van Civiele Techniek. Uiteraard zal er tijdens jouw stageperiode goede begeleiding zijn.

Dit adviesbureau in de regio van Tilburg richten zich voornamelijk op verschillende projecten in de bouw. Zij zijn een belangrijke speler in hun specifieke branche. Het bedrijf bestaat uit een redelijk team.

Vacaturenummer: 5538


Vereisten

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie.

  • HBO Civiele Techniek
  • WO Civiele Techniek

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Techniek | Technische Wetenschappen | Logistiek
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Februari 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.