1.173 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Meewerkstage ICT-beheer richting Linux bij webbureau in Apeldoorn

9 juli 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Apeldoorn
Soort werk: ICT
Branche: Overige
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Meewerkstage ICT-beheer richting Linux bij webbureau

Studeer jij in de richting van ICT beheer of Systeembeheer? Ben je een derdejaars student en op zoek naar een uitdagende meewerkstage? Heb jij al wat ervaring op het gebied van Linux? Dit bedrijf in Apeldoorn is op zoek naar een meewerkstagiair die een leuke stage bij hen op wil gaan pakken! Het bedrijf is een webbureau met veel ervaren medewerkers die je goed zullen begeleiden. Ben jij degene die zij zoeken? Solliciteer dan snel op deze uitdagende stage door je cv en motivatie achter te laten!

Tijdens deze stage krijg je de mogelijkheid om ervaring op te doen op het gebied van ICT-beheer en Linux. De organisatie doet veel aan hosting via een Linux service en wil graag een aantal zaken optimaliseren met betrekking tot het Linux beheerproces. Als derdejaars student krijg jij de kans om hier aan bij te dragen en mee te werken. Een erg leuke stage op het gebied van ICT-beheer en Linux!

Het bedrijf is een innovatief internetbureau gevestigd in Apeldoorn. Je komt terecht in een team van ervaren collega's. Bovendien word je goed begeleid. Er heerst een no nonsense cultuur van harde werkers en is daarom de ideale plek om veel te leren.

Vacaturenummer: 2528


Vereisten

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie.

  • HBO ICT-beheer
  • HBO Data Solutions Development
  • HBO Infrastructure Design
  • HBO IT Service Management
  • HBO Infrastructure Security Management
  • HBO Netwerk infrastructuur design
  • HBO System and network engineering
  • HBO Systeembeheer

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: September 2018
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.