741 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Afstudeeropdracht Communicatie/Marketing bij softwareonderneming in Hengelo

24 juli 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Hengelo
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: Overige
Type stage:
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Afstudeeropdracht Communicatie/Marketing bij softwareonderneming

Ben jij op zoek naar een leuke marketing afstudeeropdracht? Volg jij momenteel de opleiding Marketing/ Communicatie / Bedrijfskunde of aanverwant en zit jij in jouw laatste fase van jouw studie? Spreekt het jou aan om bij een softwareonderneming aan de slag te gaan? Heb jij een hands-on mentaliteit? Deze softwarepartij in Hengelo is op zoek naar een afstudeerder die een marketing plan zal opstellen voor hen. Ben jij geïnteresseerd? Laat het ons weten met jouw motivatie en cv!

Dit bedrijf heeft een vraagstuk openstaan op het gebied van marketing en zij zijn daarom op zoek naar een afstudeerder met een opleiding richting Communicatie/ Marketing/ Bedrijfskunde die hen gaat helpen met dit vraagstuk.

Als afstudeerder zal jij een marketing plan opstellen, waarbij jij onderzoek gaat doen in de onderstaande onderwerpen:
- doelgroep;
- interne en externe analyse;
- strategie;
- concurrentie.

Voor jouw opdracht is het belangrijk dat jij een hands-on mentaliteit hebt. Jij gaat namelijk alles oppakken richting het onderzoek. Het is dus belangrijk dat je kan schrijven en dat je enige creativiteit hebt. Je zal hierbij toegevoegde waarde creëren voor het bedrijf en het zal gelijk bijdrage leveren aan jouw onderzoek.

Er is niet alleen in de Nederlandse markt de optie om een afstudeeropdracht op te pakken. Mocht jij een internationale student zijn, dan zal jij ook een een opdracht kunnen oppakken in de Belgische of Duitse markt. Daarnaast is er ook voor WO-studenten een opdracht die opgepakt kan worden op het gebied van een marketing plan waarbij er een element wordt toegevoegd.

Verder zijn er in het bedrijf doorstroommogelijkheden waarbij er een kans is dat jij een baan aangeboden krijgt na jouw afstudeeropdracht. Het is wel van belang dat jij hiervoor openstaat.

Deze softwarepartij in Hengelo zijn internationaal actief en bestaan uit een klein team in Nederland. Zij hebben een grote vestiging zitten in India waar een groot team aanwezig is. Er heerst op kantoor een informele sfeer.

Vacaturenummer: 4380


Vereisten

Je volgt een studie in één van onderstaande richtingen. 


 • HBO Small business en retail management;
 • HBO Academie voor Digitale Communicatie;
 • HBO Bedrijfscommunicatie;
 • HBO Communicatie;
 • HBO Communicatiesystemen;
 • HBO Digitale Communicatie;
 • WO Bedrijfscommunicatie;
 • WO Communicatiewetenschappen;
 • HBO Commerciële economie;
 • HBO Consumentenstudies;
 • HBO Marketing Management

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: September 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.