757 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Strategisch marketingplan afstudeeropdracht positionering in Regio Breukelen

23 april 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Regio Breukelen
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: Overige
Type stage:
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Strategisch marketingplan afstudeeropdracht richting positionering

Ben jij een laatstejaars student Bedrijfskunde of Marketing? Ben je nog op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht? Wil je voor je afstuderen aan de slag gaan met het schrijven van een strategisch marketingplan? Dan is dit bedrijf in de regio Breukelen op zoek naar jou! Zij willen zichzelf namelijk beter op in de markt gaan zetten en zoeken een enthousiaste afstudeerder die hiermee aan de slag wil gaan. Het bedrijf is actief in de consultancy en ze werken voor veel bekende (internationale) bedrijven. Wil jij graag voor deze opdracht in aanmerking komen? Reageer dan direct met je cv en motivatie!

Dit bedrijf doet het goed. Ze willen het echter nog beter gaan doen en om zich hiervoor dus wat beter in de markt te kunnen zetten, zoeken ze een afstudeerder die hiermee aan de slag wil gaan.

Als afstudeerder ga jij ongeveer de helft van je tijd besteden aan je afstudeeronderzoek. Hierbij ga jij onderzoeken hoe het bedrijf zich momenteel in de markt positioneert, of hier nog verbeteringen in mogelijk zijn en ga jij vervolgens ook een strategisch marketingplan schrijven waar het bedrijf dan mee aan de slag kan gaan.

De overige 50% van je tijd zal jij bezig zijn met het uitvoeren van enkele werkzaamheden op marketing en creatief gebied. Het is dus wel belangrijk dat jij enige affiniteit hebt met programma's zoals Photoshop of PowerPoint of dat je bereid bent om jezelf hierin te verdiepen.

Binnen het bedrijf werken veel mensen met een universitaire achtergrond en ze kunnen je dus ook goed begeleiden tijdens je afstudeeronderzoek.

Dit bedrijf is actief in de consultancy. Ze werken voor veel bekende bedrijven in Nederland maar ze zijn ook internationaal actief. Ze werken met ongeveer 15 personen en binnen het team heerst een informele sfeer.

Vacaturenummer: 4683


Vereisten

Je volgt een studie in één van onderstaande richtingen. 


 • HBO Commerciële economie
 • HBO Consumentenstudies
 • HBO Event Management
 • HBO Food and Business
 • HBO Marketing Management
 • HBO Media & Entertainment Management
 • HBO Modemanagement
 • HBO Ondernemerschap & Retail Management
 • HBO Small Business & Retail Management
 • HBO Sport economie en communicati
 • HBO Visual Marketing
 • HBO Vrijetijdsmanagement
 • WO Business Administration
 • WO Marketing management

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Februari 2019;September 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Stages in de omgeving van Regio Breukelen

Logistiek en Orderverwerking stage
Hazerswoude-Rijndijk
Content Marketing Stage
Hazerswoude-Rijndijk
Social media marketeer
Hazerswoude-Rijndijk
Commerciële Verkoopstage
Hazerswoude-Rijndijk
Junior Accountmanager
Leiden

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.