1.026 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.(Afstudeer)stage richting online marketing in Regio Rotterdam

5 november 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Regio Rotterdam
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: Overige
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

(Afstudeer)stage online marketing richting onderzoek consumentenmarkt

Ben jij op zoek naar een (afstudeer)stage richting de online marketing? Ken jij de online wereld en kun jij deze commercieel toepassen? Vind jij sporten en gezondheid leuk? Reageer dan nu met de CV en motivatie!

Dit bedrijf gaat na de zomer een nieuw product in de markt zetten. Dit product is een App met betrekking tot sport en gezondheid. Het product is B2B uitgerold naar hun klanten en ze willen zich nu richten op de consument. Jij gaat hen hierbij helpen.

Aan de hand van de resultaten van het B2B uitrollen van het product naar de klanten, ga je kijken hoe de App het beste gericht kan worden op de consumentenmarkt. Als eerste zul je intern gaan onderzoeken wat de behoeftes van de consumenten zijn. Wat willen ze bereiken met het product? Welke stappen moeten ze zetten om het product uit te kunnen rollen? Wat hebben ze hiervoor nodig? Hierna ga je de externe markt onderzoeken. Wat is de doelgroep? Wat zijn hun wensen? Hoe kan de marketing het beste hierbij aansluiten? Binnen welk tijdsbestek moet dit gedaan worden? Hoe kan de consument het beste getarget worden?

Aan de hand van dit onderzoek ga je een implementatieadvies schrijven aan dit bedrijf waarna je hiermee ook direct aan de slag gaat. Tijdens je stage draag je dus ook daadwerkelijk bij aan de bedrijfsvoering!

Als afstudeerstagiair kun je in overleg met het bedrijf ook je afstudeeropdracht hier vormgeven. Je moet hiernaast ook bereid zijn daadwerkelijk een gedeelte mee te werken. Uiteraard is er goede begeleiding aanwezig.

Deze organisatie in de regio van Rotterdam is werkzaam in de personeels- en gezondheidssector. Het bedrijf heeft een team aan experts in huis van wie je natuurlijk veel kunt leren. Het werk dat ze doen is heel belangrijk voor de mensen die hier werken, en ze doen dat dan ook met veel plezier.

Vacaturenummer: 4075


Vereisten

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie:
 • Management, Economie & Recht (MER)
 • Bedrijfskader
 • HBO Bedrijfskunde
 • HBO Technische Bedrijfskunde (TBK)
 • Small Business & Retail management (SBM)
 • HBO Bedrijfskunde & Management
 • Marketing Management
 • Commerciële economie (CE)
 • International Business & Languages (IBL)
 • Sport, Economie & Management (Speco)
 • International Business & Management (IBM)
 • Media & Entertainment management

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: September 2018; Februari 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.