737 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Afstudeeropdracht marketingstudent bij technisch projectenbureau in Regio het Gooi

11 juli 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Regio het Gooi
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Commercieel / Verkoop
Branche: Overige
Type stage:
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Vierdejaars afstudeeropdracht voor marketingstudent bij technisch projectenbureau


Studeer jij momenteel een opleiding in de richting van Marketing op HBO of WO niveau? Ben jij nog op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht in omgeving het Gooi? Dan is dit bedrijf iets voor jou! Dit bedrijf is een technisch projectenbureau gevestigd in regio het Gooi. Op projectbasis werken zij samen met verschillende technische bedrijven. Er zijn ongeveer 70 mensen werkzaam op deze prachtige locatie. Intern is de sfeer informeel en open en hierdoor zal je je snel op je gemak voelen. Als vierdejaars student kan je voor je afstuderen aan de slag met het uitvoeren van een onderzoek op marketing gebied. Is dit iets wat jou interessant lijkt? En ben jij daarnaast creatief ingesteld en heb jij een proactieve houding? Reageer dan nu snel met jouw cv en motivatie.

Momenteel is dit bedrijf hard aan het groeien. Ze hebben hierdoor meerdere interessante vraagstukken liggen op marketing gebied waar jij als afstudeerder mee aan de slag kan gaan.

Als afstudeerder krijg je de mogelijkheid om een volledig zelfstandig onderzoek op te pakken. In overleg met het bedrijf ga je dit onderzoek opstellen. Hierbij hebben ze meerdere mogelijkheden. Zo kun je bijvoorbeeld aan de slag met het (door)ontwikkelen van een marketingstrategie, een marktonderzoek uitvoeren of onderzoek doen naar imago en branding. Hierbij zal er zo veel mogelijk rekening worden gehouden met je eigen wensen en interesses zodat er een onderwerp komt waar jij zelf echt mee aan de slag wil gaan.

Met het uitvoeren van dit onderzoek zal je ongeveer de helft van je tijd mee bezig zijn. De andere helft zal je binnen het bedrijf meewerken op de marketingafdeling. Het bedrijf biedt goede begeleiding en een uitstekende mogelijkheid om je afstudeerstage succesvol af te ronden. Kortom, een uitdagende afstudeeropdracht voor een gemotiveerde marketing student.

Dit bedrijf is een technisch projectenbureau gevestigd in regio het Gooi. Op projectbasis werken zij samen met verschillende technische bedrijven. Er zijn ongeveer 70 mensen werkzaam op deze prachtige locatie. Intern is de sfeer informeel en open en hierdoor zal je je snel op je gemak voelen.

Vacaturenummer: 4799


Vereisten

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie:
 • HBO Small business en retail management
 • HBO Commerciële economie
 • HBO Consumentenstudies
 • HBO Event Management
 • HBO Food and Business
 • HBO Marketing Management
 • HBO Media & Entertainment Management
 • HBO Sport economie en communicatie
 • HBO Visual Marketing
 • HBO Vrijetijdsmanagement
 • WO Marketing management

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: September 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.