1.087 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Afstudeeropdracht richting marketing bij een IT-bedrijf in Regio Alkmaar

3 september 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Regio Alkmaar
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Management / Leidinggevende / Ondernemer
Branche: Overige
Type stage:
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

 

Afstudeeropdracht richting marketing bij een IT-bedrijf

Ben je geïnteresseerd in een afstudeeropdracht in de richting marketing intelligence? Ben je een vierde jaars marketing student en wil je graag met data werken? Dit IT-bedrijf in de regio Alkmaar is een grote speler in de automotive wereld en op zoek naar een afstudeerder. Klinkt dit interessant? Reageer dan snel met je motivatie en cv.

Dit IT-bedrijf is gericht op de automotive-branche en heeft meerdere eigen platformen en een app ontwikkeld. Ze hebben intern alles in huis. Van service, app-beheer en ontwikkelaars tot eigen testers en een grote marketingafdeling. Binnen het bedrijf is er ontzettend veel data beschikbaar uit de platformen en app waar ze vervolgens klanten mee kunnen helpen.

Tijdens je afstudeerstage ga je een opdracht oppakken omtrent marketing intelligence en ga je deels meewerken in het marketingteam. Dit houdt in dat je veel gebruik gaat maken van de data die beschikbaar is. Met behulp van deze data ga je onder andere interne en externe analyses maken, onderzoek doen naar de markt en de klanten en inzichten vergaren over de klantcyclussen. Jouw inzichten zullen de start zijn van innovatie op marketinggebied binnen het bedrijf!

Uiteraard word je goed begeleid. Voor de geïnteresseerden is het belangrijk dat ze eventueel door willen stromen binnen het bedrijf.

Klinkt dit interessant? Reageer dan op deze vacature!


Dit IT-bedrijf is gericht op de automotive-branche en heeft eigen platformen en een app waar veel data uitkomt. Ze zijn een compleet IT-bedrijf en er heerst een redelijk informele sfeer. Zij hebben bijna 150 man in dienst!

Vacaturenummer: 5330


Vereisten

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie:
 • HBO Small business en retail management
 • HBO Commerciële economie
 • HBO Consumentenstudies
 • HBO Event Management
 • HBO Food and Business
 • HBO Marketing Management
 • HBO Media & Entertainment Management
 • HBO Ondernemerschap & Retail Management
 • HBO Small Business & Retail Management
 • HBO Sport economie en communicatie
 • HBO Visual Marketing
 • HBO Vrijetijdsmanagement
 • WO Business Administration
 • WO Marketing management

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: September 2018
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.