793 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Afstudeerstage marketingplan schrijven bij internationaal bedrijf in Regio Den Bosch

8 april 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Regio Den Bosch
Soort werk: Commercieel / Verkoop
Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: Overige
Type stage:
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Afstudeeropdracht richting strategisch marketingplan bij een internationale organisatie


Ben jij momenteel bezig met studie richting marketing? Ben jij op zoek naar een uitdagende afstudeerstage? Lijkt het jouw interessant om aan de slag te gaan met een strategische marketingplan? Zou jij graag aan de slag willen bij een internationale gerichte organisatie? Dan is deze opdracht iets voor jou! Deze organisatie is op zoek naar een enthousiaste afstudeerder die een strategisch marketingplan wil opstellen. Lijkt jou dit zeer interessant? Toon dan je interesse door direct je CV en motivatie toe te sturen.

Deze organisatie wil meerdere afzetkanalen gaan bedienen in de toekomst en zoekt dan ook een afstudeerder die een strategische marketing op wil gaan stellen.

Als afstudeerder zal jij een opdracht oppakken rondom het opstellen van een strategisch marketingplan. Jij zal onderzoeken hoe verschillende afzetkanalen het beste opgezet kunnen worden. Vervolgens zal jij gaan kijken hoe deze bedrijven het best gecontacteerd kunnen worden en en hoe dit in de praktijk uitgerold kan worden. Dit alle zal jij samenvoegen tot een strategische plan wat je in zal dienen bij de organisatie.

Ze bieden je tijdens je afstudeertraject goede begeleiding om tot een succesvolle afronding te kunnen komen. Na succesvolle afronding van je opdracht bieden ze ook goede mogelijkheden tot doorstroom binnen het bedrijf.

Dit bedrijf is onderdeel van een wereldwijde actieve organisatie. Ze hebben circa 400 medewerkers in dienst in Nederland. Ze produceren specialitische producten voor zowel consumenten als bedrijven.

Vacaturenummer: 4702


Vereisten

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie:
 • HBO Small Business en Retail Management 
 • HBO Commerciële economie
 • HBO Consumentenstudies
 • HBO Event Management
 • HBO Food and Business
 • HBO Marketing Management
 • HBO Media & Entertainment Management
 • HBO Modemanagement
 • HBO Ondernemerschap & Retail Management
 • HBO Small Business & Retail Management
 • HBO Sport economie en communicatie
 • HBO Visual Marketing
 • HBO Vrijetijdsmanagement

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: September 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.