898 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Commerciële afstudeeropdracht bij makelaarskantoor in Regio Oosterhout

7 februari 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Regio Oosterhout
Soort werk: Commercieel / Verkoop
Branche: Overige
Type stage:
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Commerciële afstudeeropdracht bij makelaarskantoor

Studeer jij momenteel Makelaardij, Commerciële Economie of een aanverwante Marketing studie? Zit jij in je vierde studiejaar en zoek jij nog een uitdagende afstudeerstage? Lijkt het jou leuk om af te studeren bij een makelaarskantoor en om je bezig te houden met een commerciële opdracht? Dan is dit makelaarskantoor op zoek naar jou! Ze zijn namelijk op zoek naar een afstudeerder die bij hen een opdracht komt oppakken op het gebied van Sales of Marketing. Wil je graag hiervoor in aanmerking komen? Laat het dan aan ons weten door je cv en motivatie naar ons toe te sturen.

Het bedrijf groeit hard. De economie trekt aan en dat merken ze qua drukte op kantoor. Wegens deze groei wil het bedrijf wat meer inzicht krijgen in de eventuele mogelijkheden op het gebied van marketing en sales. Om dit goed te kunnen doen zijn ze op zoek naar commerciële afstudeerders die zich hiermee bezig gaan houden.

Er bestaan verschillende projecten op het gebied van sales en marketing die jij als afstudeerder kunt gaan oppakken. Hoe jouw opdracht er precies uit zal komen te zien overleg je met het bedrijf, zodat die aansluit bij jouw wensen en jouw opleiding. Het is daarnaast belangrijk dat je enthousiast bent en je interesseert in de makelaardij.

De begeleiding voor alle opdrachten zal gedaan worden door ervaren begeleiders, zodat jij je als stagiair maximaal kan ontplooien!

Het bedrijf is een makelaarskantoor in regio Oosterhout. Ze staan garant voor woningen voor klanten die ofwel hun huis willen verkopen of juist een huis willen gaan kopen. Ze werken in een klein, gezellig en informeer team.

Vacaturenummer: 3883


Vereisten

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie:
 • HBO Makelaardij en Vastgoed
 • HBO Commerciële economie
 • HBO Consumentenstudies
 • HBO Event Management
 • HBO Food and Business
 • HBO Marketing Management
 • HBO Media & Entertainment Management
 • HBO Modemanagement
 • HBO Ondernemerschap & Retail Management
 • HBO Small Business & Retail Management
 • HBO Sport economie en communicatie
 • HBO Visual Marketing
 • HBO Vrijetijdsmanagement

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Februari 2019;September 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.