1.005 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Derdejaars marketing meewerkstage bij handelsonderneming in Amsterdam

7 januari 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Amsterdam
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: Overige
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Derdejaars marketing meewerkstage bij handelsonderneming

Ben jij een derdejaars student? Studeer jij Marketing, Communicatie of een aanverwante studie? Zoek je nog een uitdagende meewerkstage op marketinggebied? Dit bedrijf in Amsterdam is dan op zoek naar jou! Ze zoeken namelijk een enthousiaste student die bij hen op de marketingafdeling aan de slag wil gaan met een leuke meewerkstage! Het bedrijf is een handelsonderneming die actief is in de FMCG branche. Wil je hier graag voor in aanmerking komen? Reageer dan nu met je cv en motivatie!

Momenteel zijn er veel ontwikkelingen bij het bedrijf en hebben zij werkzaamheden en vraagstukken openstaan binnen de organisatie. Deze werkzaamheden en vraagstukken zullen opgepakt moeten worden richting branding van een van de vertegenwoordigde merken. Daarom zoekt dit bedrijf iemand die momenteel een opleiding Marketing, Communicatie of aanverwant studeert.

Als meewerkstagiair ga jij diverse werkzaamheden oppakken. Zo ga jij je bezighouden met het opzetten van diverse marketingcampagnes, het bijhouden van social media kanalen, het maken van diverse communicatie uitingen als nieuwsbrieven en tot slot ook een stukje online marketing. Kortom, een leuke meewerkstage waarbij veel te leren valt op het gebied van marketing.

Het bedrijf biedt je uiteraard goede begeleiding tijdens je meewerkstage.

Dit bedrijf in Amsterdam is een handelsonderneming binnen de FMCG markt. Binnen de onderneming hangt een hele informele sfeer, waar elke vrijdagmiddag een borrel wordt gedaan. Er is uiteraard goede begeleiding in het bedrijf aanwezig.

Vacaturenummer: 5574


Vereisten

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie:
  • Marketing Management
  • Commerciële economie (CE)
  • Sport, Economie & Management (Speco)
  • Media & Entertainment management
  • Small Business & Retail management (SBM)

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Februari 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.