1.003 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Derdejaarsstage richting social media en marketing in Ede

7 januari 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Ede
Soort werk: Commercieel / Verkoop
Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: Overige
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Derdejaarsstage richting social media en marketing bij industrieel dienstverlener

Volg jij momenteel een opleiding in de richting van Marketing? Ben jij op zoek naar een derdejaarsstage waarin Marketing en Sales centraal staan? Stop dan met zoeken! Dit bedrijf in Ede is namelijk op zoek naar jou. Dit bedrijf is een industriële dienstverlener en is gevestigd in Ede. Zij bieden klanten passende oplossingen van hoge kwaliteit. Voor hun marketing werkzaamheden zijn zij op zoek naar een creatieve en vooral enthousiaste student die het leuk vindt om aan de slag te gaan met social media. Ben jij wie ze zoeken? Reageer dan snel met jouw cv en motivatie.

Dit bedrijf is op zoek naar een een enthousiaste en creatieve stagiair op de Marketing afdeling. Als derdejaars kan je bij dit bedrijf aan de slag gaan met diverse werkzaamheden. Je zal vooral werkzaam zijn op de Marketing afdeling met operationele activiteiten. Daarnaast ga je de websites up-to-date houden en het verder professionaliseren van de social media kanalen van dit bedrijf.

Ben jij enigszins creatief en neem jij graag initiatief? Beschik jij over de juiste communicatieve vaardigheden? Weet jij van aanpakken en kan jij goed organiseren? Laat deze stage dan niet aan je voorbij gaan!

Dit bedrijf is een industriële dienstverlener en is gevestigd in Ede. Zij bieden klanten altijd een passende oplossing van hoge kwaliteit. Intern is de sfeer open en informeel en hierdoor zal jij je snel op je gemak voelen.

Vacaturenummer: 5043


Vereisten

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie:
  • Marketing Management
  • Commerciële economie (CE)
  • Sport, Economie & Management (Speco)
  • Media & Entertainment management
  • Small Business & Retail management (SBM)

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Februari 2019;September 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.