1.173 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.(Afstudeer)stage TI richting ontwikkeling testopstellingen in regio Arnhem

9 juli 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): regio Arnhem
Soort werk: ICT
Branche: Overige
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

(Afstudeer)stage technische informatica richting ontwikkeling testopstellingen
Studeer jij in de richting technische informatica en ben je op zoek naar een (afstudeer)stage? Dit bedrijf in de regio Arnhem is op zoek naar een (afstudeer)stagiair die voor hen aan de slag gaat met het ontwikkelen van testopstellingen. Interesse? Reageer dan nu met je CV en motivatie!

Bij dit bedrijf ontwikkelen ze elektronische producten. Om de kwaliteit van deze producten te waarborgen en te blijven verbeteren, zijn ze op zoek naar een (afstudeer)stagiair die voor hen hiervoor testopstellingen gaat ontwikkelen.

Als meewerkstagiair ga jij binnen de afdeling aan de slag met het ontwikkelen van opstellingen waarmee de correcte werking van producten kan worden aangetoond. Hierbij kun je onder meer denken aan de ontwikkeling van de software en hardware hiervoor. De opstelling slaat gegevens op voor analyse doeleinden.

Als afstudeerstagiair ga jij zelfstandig een project in deze richting oppakken. De precieze invulling hiervan zal in overleg met het bedrijf bepaald worden. Zo krijg je een opdracht die zowel aansluit bij je eigen interesses, als de behoeftes van het bedrijf.

Je zult begeleid worden door ervaren medewerkers die verstand van deze zaken hebben.

Onze opdrachtgever levert hoogwaardige technologische producten aan OEM-ers in verschillende markten. Dit productieproces wordt intern verzorgd voor zowel eenvoudige als complexe toepassingen. Het bedrijf beschikt over een uitgebreid machinepark met verschillende productielijnen.

Vacaturenummer: 4736


Vereisten

Je volgt een opleiding in één van onderstaande richtingen:

  • HBO Embedded Software Development
  • HBO Industrial Automation
  • HBO Informatiebeveiliging
  • HBO Technische informatica

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Per direct | in overleg
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.