799 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Afstudeeropdracht richting branding bij software onderneming in Regio Utrecht

17 juli 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Regio Utrecht
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Commercieel / Verkoop
Branche: Overige
Type stage:
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Afstudeeropdracht richting branding bij software onderneming

Volg jij een studie in de richting van marketing? Ben jij op zoek naar een afstudeerstage en heb je interesse in branding? Ben jij een echte doener en niet bang om fouten te maken? Vind jij het niet erg om naast je afstuderen ook twee dagen mee te werken binnen de organisatie? Dan is deze opdracht wellicht iets voor! Dit bedrijf is op zoek naar een afstudeerder die een brandingonderzoek komt uitvoeren. Lijkt jou dit wel wat? Laat dit dan direct weten door je CV en motivatie toe te sturen. 

Dit bedrijf groeit hard en heeft dan ook een vraagstuk klaarliggen rondom branding. Ze zijn dan ook op zoek naar een enthousiaste afstudeerder die een opdracht in deze richting op wil pakken.

Als afstudeerder ga jij een brandingonderzoek uitvoeren. Eerst zal jij intern onderzoeken wat deze organisatie wil uitstralen naar buiten. Vervolgens zal jij gaan onderzoeken hoe de huidige en potentiele klanten naar het bedrijf kijken en of dit overeenkomt met wat ze uit willen stralen. Mocht er een verschil zijn tussen de werkelijke uitstraling en de gewenste uitstraling dan zal jij een advies opstellen waarmee de organisatie de gewenste uitstraling kan realiseren.

Kortom, een interessant opdracht voor afstudeerder die hier graag mee aan de slag wil. Voor het bedrijf is het echter wel belangrijk dat je er voor open staat om twee dagen mee te werken naast je afstuderen. Hier zal jij verschillende werkzaamheden uitvoeren zoals het bijhouden van social media en het ondersteunen van marketingcampagnes.

Tijdens je stageperiode zal jij goed begeleid worden zodat jij het maximale kan halen uit je stageperiode. Daarnaast biedt het bedrijf je mooie kansen voor doorstroom bij succesvolle afronding van je afstudeertraject.

Dit bedrijf in de regio van Utrecht is een softwareonderneming. Zij bestaan uit een middelgroot team en opereren ook in Duitsland en Spanje. De onderneming in Nederland bestaat uit een klein team met een informele sfeer. Binnen dit team in Nederland is er veel diversiteit aanwezig in ervaring. Het is voor dit bedrijf dan ook belangrijk dat een goede dynamiek is tussen nieuw personeel en ervaren personeel.

 

Vacaturenummer: 4843


Vereisten

Je volgt een opleiding in één van onderstaande richtingen:

 • HBO Small business en retail management
 • HBO Commerciële economie
 • HBO Consumentenstudies
 • HBO Event Management
 • HBO Food and Business
 • HBO Marketing Management
 • HBO Media & Entertainment Management
 • HBO Sport economie en communicatie
 • HBO Visual Marketing
 • HBO Vrijetijdsmanagement
 • WO Marketing management

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Financieel | Administratief | Bedrijfseconomie | Accountancy
Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: September 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.