763 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.HR (afstudeer)stage richting verbeteren employer branding en empl in Almere

15 mei 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Almere
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Personeel en organisatie
Branche: Overige
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

HR (afstudeer)stage richting verbeteren employer branding en employer experience

Volg jij momenteel een opleiding HRM of aanverwant en wil jij graag praktijkervaring op doen? Zoek jij voor jouw opleiding een uitdagende derdejaarsstage of afstudeeropdracht? Vind jij het leuk om de focus te leggen op de HR processen? Spreekt het jou aan om jouw opdracht op te pakken in de richting van Employer Branding en Employer Experience? Dit bedrijf in Almere is op zoek naar een (afstudeer)stagiair die een vraagstuk in deze richting wil oppakken. Spreekt dit vraagstuk jou aan? Reageer dan met jouw motivatie en cv!

Binnen het bedrijf wordt er gebruik gemaakt van een traditioneel ingerichte HR afdeling, waarbij er alleen vacatures worden uitgezet en daarna gesprekken worden gevoerd. Het bedrijf ziet hier mogelijke optimalisatie in en zoekt daarom iemand die dit vraagstuk gaat oppakken.

Als (afstudeer)stagiair zal jij aan de slag gaan met een vraagstuk op het gebied van Employer Branding en Employer Experience. Je zal aan de slag gaan met verschillende onderwerpen, namelijk:
- het in kaart brengen van potentiële medewerkers;
- het in kaart brengen van de online positie op gebied van merk;
- de manier van medewerkers aanspreken en verbetering hierin.

Daarnaast zal er gekeken worden naar de strategie die zijn toepassen binnen deze afdeling. Er is mogelijkheid om je hiermee ook bezig te houden met de digitalisering van het bedrijf, maar dit optioneel.

Het bedrijf ziet graag dat jij als (afstudeer)stagiair flexibel meedenkt met het bedrijf en dat je met een hands-on mentaliteit dingen gaat oppakken. Ze zijn niet op zoek naar een (afstudeer)stagiair die alleen een advies uit gaat brengen, ze willen graag dat je de dingen die je onderzocht hebt ook gaat realiseren. Zelf denken ze hierbij aan een personeelsgids of app. Mocht je hier niet voor openstaan, hoeft je niet op deze opdracht te reageren.

Als afstudeerder is het verder van belang dat je ervoor openstaat om na het afstuderen eventueel door te stromen in een startersfunctie.

Kortom, een leuke (afstudeer)stage waarbij jij aan de slag gaan met Employer Branding en Employer Experience. Uiteraard zal jij goede begeleiding krijgen tijdens jouw stage.

Dit bedrijf in de Almere houdt zich bezig met de logistieke apparatuur. Zij hebben deze producten eerder geproduceerd, maar focussen zich nu op de techniek. Binnen het bedrijf wordt is de spreektaal Engels, waardoor het van belang is dat jij deze taal goed beheerst.

Vacaturenummer: 4385


Vereisten

Je volgt een opleiding in één van onderstaande richtingen:

  • HBO Human Resource Management
  • HBO P&O;HBO Personeel en arbeid
  • WO Arbeids en organisatie psychologie
  • WO P&O
  • WO Personeelswetenschappen
  • WO Personeel en Arbeid
  • WO Human Resource Studies

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Communicatie | Reclame | Personeel en Organisatie
Gedrag en Maatschappij
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Februari 2019; September 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.