799 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Afstudeeropdracht strategisch marketingplan naar Duitse Markt in Regio Hilversum

2 september 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Regio Hilversum
Soort werk: Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Commercieel / Verkoop
Branche: Overige
Type stage:
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Afstudeeropdracht strategisch marketingplan en marktonderzoek naar Nederlandse en Duitse markt

Ben jij een vierdejaars student en opzoek naar een gave afstudeeropdracht? Studeer jij marketing of een soortgelijke opleiding en wil jij een strategisch marketingplan gaan schrijven? Dan is deze organisatie in de regio Hilversum opzoek naar jou! Het bedrijf wil graag verder groeien in zowel de nationale als de internationale markt. Ze zoeken daarom een enthousiaste en gemotiveerde student die voor hen onderzoek wil gaan doen en een strategisch marketingplan voor ze wil gaan schrijven. Ben je geïnteresseerd geraakt? Stuur dan direct je motivatie met CV! 

Dit bedrijf is actief in de interieurbranche voor het hogere segment. Ze hebben in Nederland vooral andere bedrijven, groothandelaren en aannemers als klant. Om hun afzetmarkt te vergroten zoeken ze een zelfstandige student die voor hen een marktonderzoek wil uitvoeren.

Als afstudeerder ga je een strategisch marketingplan voor de organisatie schrijven. Hiervoor ga je een marktonderzoek uitvoeren gericht op de Duitse en Nederlandse consumentenmarkt. De organisatie wil hierin duidelijk hebben in welke huidige structuur ze werkzaam zijn en welke (eventuele) aanpassingen nodig zijn om naar Duitsland uit te kunnen breiden. Hierin willen ze vooral duidelijk hebben welke mogelijkheden er op Nederlandse- en Duitse bodem liggen. Uit het onderzoek zal naar voren komen welke kansen er zijn voor uitbreiding van de organisatie.

Het is belangrijk dat je kennis hebt van de Duitse taal, daarnaast dien je zelfstandig te kunnen werken en affiniteit te hebben met de creatieve industrie. Tijdens het afstudeertraject zal het bedrijf goede begeleiding geven.

Deze kleinschalige organisatie heeft een informele werksfeer en binnen het team zijn ongeveer 10 personeelsleden werkzaam. Ze zijn actief in de interieurbranche voor het hogere segment. Productmateriaal komt van over de gehele wereld en de organisatie maakt hierin zelf haar uiteindelijke producten.

 

Vacaturenummer: 4691


Vereisten

Je volgt één van onderstaande studies of een vergelijkbare studie:

  • HBO Commerciële economie
  • HBO Consumentenstudies
  • HBO International Business and Languages
  • HBO International Business and Management
  • HBO Marketing Management

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: September 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.