728 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Derde- of vierdejaarsstage richting marketing en commercie in Regio Doetinchem

29 mei 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Regio Doetinchem
Soort werk: Commercieel / Verkoop
Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: Overige
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Derde- of vierdejaarsstage richting marketing en commercie bij technische international

Volg jij een opleiding in de richting van Commerciële Economie, Marketing of IBL? Ben je op zoek naar een leuke derdejaarsstage of juist een uitdagende afstudeeropdracht? Dan hebben wij misschien een leuke mogelijkheid voor je! Dit grote, internationale productiebedrijf uit regio Doetinchem is namelijk op zoek naar een student die de commercie en de marketing van de organisatie naar een hoger niveau wil tillen. Wil jij graag in aanmerking komen voor deze (afstudeer)stage? Stuur ons dan snel je CV en laat in de motivatie weten waarom jij de geschikte kandidaat bent!

Deze organisatie is de laatste jaren erg hard gegroeid en ze merken dat ze de ondersteuning van een enthousiaste stagiair goed kunnen gebruiken.

Als derdejaarsstagiair zal jij een brede meewerkstage op gaan pakken. Zo wil het bedrijf de website gaan optimaliseren en jij kan hieraan bijdragen door het creëren en verwerken van content op social media en de website. Daarnaast kan je aan de slag gaan met het maken van brochures, presentaties, offertes en marketingcampagnes. De organisatie staat ook zeker open voor jouw eigen inbreng en het is daarnaast ook mogelijk om een kleine opdracht op te pakken. Dit kan bijvoorbeeld in de vorm van een (internationaal) marktonderzoek.

Als afstudeerder zal je zelfstandig een complexe opdracht op gaan pakken. Hierbij kan je denken aan een (internationaal) marktonderzoek, een strategisch marketingplan of een vindbaarheidsonderzoek. De organisatie staat open voor jouw inbreng en wil samen met jou een mooie opdracht gaan formuleren. Wel is het belangrijk dat jij ongeveer de helft van je tijd aan de slag wil gaan met bovenstaande werkzaamheden.

Je komt terecht in een jong en dynamisch team dat jou erg veel kan leren. Je zal natuurlijk ook goed begeleid worden, zodat je jouw (afstudeer)stage goed af kunt ronden. Gezien de internationale focus van het bedrijf is het wel van belang dat je de Engelse taal goed beheerst. Kennis van een andere vreemde taal is zeker een pré.

De organisatie waarbij je terecht komt is een internationaal productiebedrijf dat gevestigd is in de omgeving van Doetinchem. Ze zijn werkzaam in de metaalsector. De sfeer intern is open en informeel. Door het enorme netwerk dat zij hebben, valt er binnen deze onderneming veel te leren en kun je veel ervaring op doen in de beginjaren van jouw carrière!

 

Vacaturenummer: 5068


Vereisten

Je volgt één van onderstaande studies of een vergelijkbare studie:

 • HBO Small business en retail management
  HBO Commerciële economie
 • HBO Consumentenstudies
 • HBO Event Management
 • HBO Food and Business
 • HBO International Business and Languages
 • HBO International Business and Management
 • HBO Marketing Management
 • HBO Media & Entertainment Management
 • HBO Sport economie en communicatie
 • HBO Visual Marketing
 • HBO Vrijetijdsmanagement
 • WO Marketing management

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: September 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.