736 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Meewerkstage Finance student bij vooruitstrevende dienstverlener in Regio Rotterdam

29 mei 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Regio Rotterdam
Soort werk: Commercieel / Verkoop
Communicatie / Marketing / Reclame / PR
Branche: Overige
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Derdejaarsstage voor een Finance student bij vooruitstrevende dienstverlener

Ben jij op zoek naar een brede en leerzame derdejaarsstage en studeer je in de richting van Finance? Wil je graag meelopen op een Finance afdeling en begeleid worden door financiële experts? Dan hebben wij wellicht een interessante mogelijkheid voor je! Onze relatie in de regio van Rotterdam is namelijk op zoek naar een enthousiaste derdejaarsstudent die verschillende werkzaamheden wil gaan oppakken op hun financiële afdeling. Lijkt dit je interessant? Laat het ons snel weten door te reageren met je CV en motivatie!

Bij deze organisatie krijg je de mogelijkheid om verschillende facetten van de financiële wereld mee te krijgen.

Als stagiair ga je meelopen op de finance afdeling en verschillende projecten ondersteunen. Zo zal je controlling werkzaamheden op kunnen pakken en je bezig kunnen houden met het maken van rapportages. Daarnaast is het bedrijf momenteel ook bezig met het implementeren van een nieuw software pakket en jij zal hierbij betrokken worden om te kijken hoe de financiële werkzaamheden hiervoor het beste kunnen worden ingericht.

Gedurende jouw stage zal je worden begeleid door professionele medewerkers waarvan je erg veel kan leren. De organisatie heeft al veel ervaring met stagiaires en weet dan ook precies hoe ze de juiste begeleiding kunnen bieden. Kortom, een erg leerzame en leuke stage voor een student die werkervaring wil opdoen in de financiële wereld!

Dit bedrijf in de regio Rotterdam is een specialist in bedrijfsvoering en steken veel tijd in het neerzetten van hun merk en het bevestigen hiervan. Binnen het team van ongeveer 15 medewerkers heerst een informele en directe sfeer.

 

Vacaturenummer: 4922


Vereisten

Je volgt één van onderstaande studies of een vergelijkbare studie:

  • HBO Accountancy
  • HBO Bank- en Verzekeringswezen
  • HBO Bedrijfseconomie
  • HBO Bedrijfswiskunde
  • HBO Financial Service Management
  • HBO Fiscale economie

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Bedrijfskunde | Algemene Economie | Management | Marketing
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: September 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.