743 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Afstudeeropdracht student Civiele Techniek bij adviesbureau in Regio Rotterdam

17 juli 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Regio Rotterdam
Soort werk: Bouw- of civiel technisch
Branche: Overige
Type stage:
Afstudeerstage
Onderzoekstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Afstudeeropdracht voor student Civiele Techniek bij professioneel adviesbureau

Studeer jij in de richting van Civiele Techniek en ben je op zoek naar een afstudeeropdracht waarmee jij jouw opleiding af kan gaan ronden? Heb jij ervaring met AutoCAD en wil je een uitdagende opdracht op pakken bij een civiel technisch adviesbureau? Bij deze organisatie in Regio Rotterdam zijn ze op zoek naar een vierdejaarsstudent die graag hun team komt versterken. Na het succesvol afronden van jouw opdracht is de kans zelfs groot dat je meteen een baan aangeboden krijgt! Heb jij interesse in deze vacature? Laat het ons dan snel weten door je CV en motivatie naar ons toe te sturen!


Dit civiel technische adviesbureau uit regio Rotterdam is op zoek naar een verfrissende blik voor de versterking van hun team.

Als afstudeerder zal jij de mogelijkheid krijgen om zelfstandig een complexe en uitdagende opdracht op te pakken. In samenspraak met het bedrijf zal jij ervoor gaan zorgen dat er een passende opdracht wordt geformuleerd die voldoet aan de eisen van jouw opleiding, je eigen interesses en uiteraard de behoeftes van het bedrijf. Aangezien het bedrijf veel werkt met AutoCAD, is het wel belangrijk dat jij hier enige ervaring mee hebt.

Uiteraard zal je tijdens je afstudeerperiode goed begeleid worden. Als jij je opdracht succesvol afrondt, is de kans groot dat je daarna meteen in een leuke startersfunctie door kan stromen. Het is wel belangrijk dat jij hier ook voor openstaat.

Deze organisatie is een civiel technische organisatie die haar klanten van A tot Z door proces heen loodst. Ze zijn werkzaam met circa 50 medewerkers verspreid door Nederland.

 

Vacaturenummer: 5049


Vereisten

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie:
  • HBO Civiele techniek
  • WO Civiele techniek

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Techniek | Technische Wetenschappen | Logistiek
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: September 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.