757 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Brede meewerkstage richting finance bij technisch projectenbureau in Regio het Gooi

15 mei 2019
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Regio het Gooi
Soort werk: Financieel / Economisch
Branche: Overige
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Brede derdejaarsstage richting finance bij technisch projectenbureau

Doe jij momenteel een opleiding richting finance? Zoek jij een derdejaarsstage waar jij ervaring op kan doen rondom verschillende financiële werkzaamheden? Heb jij affiniteit met cijfertjes? Dan is deze opdracht wellicht iets voor jou! Dit bedrijf is een technisch projectenbureau gevestigd in regio het Gooi. Op projectbasis werken zij samen met verschillende technische bedrijven. Er zijn ongeveer 70 mensen werkzaam op een prachtige locatie. Naast het meewerken op de financiële afdeling zal jij ook een klein project oppakken. Lijkt dit jou wel interessant? Laat dan direct jouw cv en motivatie achter!

Deze organisatie is op zoek naar een derdejaarstagiair die het leuk vindt om mee te werken op de financiële afdeling en hier een breed takenpakket wil oppakken.

Als meewerkstagiair kom jij terecht op de finance afdeling waar jij aan de slag gaat met een breed scala aan activiteiten. Hier krijg je te maken met de verschillende facetten van de financiële afdeling. Hierbij kan je denken aan werkzaamheden op het gebied van factureren, orderverwerking en inkoop. Daarnaast zal jij nog enkele administratieve werkzaamheden oppakken. Kortom, een breed takenpakket waarmee jij als meewerkstagiair aan de slag kan.

Daarnaast zal jij een klein opdracht oppakken voor de organisatie. De precieze invulling van deze opdracht zal jij samen met het bedrijf opstellen waar zowel jou eisen/wensen als die van het bedrijf in terug komen.

Dit bedrijf is een technisch projectenbureau gevestigd in regio het Gooi. Op projectbasis werken zij samen met verschillende technische bedrijven. Er zijn ongeveer 70 mensen werkzaam op deze prachtige locatie. Intern is de sfeer informeel en open en hierdoor zal je je snel op je gemak voelen.

Vacaturenummer: 4879


Vereisten

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie:
 • HBO Accountancy
 • HBO Bank- en Verzekeringswezen
 • HBO Bedrijfseconomie
 • HBO Bedrijfswiskunde
 • HBO Financial Service Management
 • HBO Fiscale economie
 • WO Accountancy
 • WO Actuariële wetenschappen
 • WO Bedrijfseconomie
 • WO Bedrijfswiskunde
 • WO Econometrie
 • WO Fiscale economie

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Financieel | Administratief | Bedrijfseconomie | Accountancy
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: September 2019
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.