1.146 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage Derde- of vierdejaarsopdracht richting ontwerpen 3D printer in Regio Rotterdam

9 augustus 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Regio Rotterdam
Soort werk: Bouw- of civiel technisch
Branche: Bouw | Architectuur
Type stage:
Afstudeerstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Afstudeeropdracht projectmanagement bij internationaal ingenieursbureau

Studeer jij in de richting van Technische Bedrijfskunde? Ben jij op zoek naar een uitdagende afstudeeropdracht? Beschik jij over uitstekende communicatieve vaardigheden en heb jij affiniteit met techniek? Kan jij snel schakelen en ben jij bereid om te reizen? Dit internationale ingenieursbureau in regio Rotterdam is op zoek naar een student die binnen de organisatie een zelfstandig project kan op pakken. Klinkt dit interessant? Reageer dan snel met je cv en motivatie!

Dit innovatieve ingenieursbureau is een specialist in haar vakgebied en actief in diverse sectoren. De organisatie is aan het groeien en om die reden zoeken zij naar een Technisch Bedrijfskunde student die een opdracht binnen de organisatie kan oppakken.

Als afstudeerder ga jij een opdracht oppakken op het gebied van projectmanagement. Dit bedrijf werkt op projectbasis en zo ga jij een opdracht binnen het team van projectspecialisten oppakken. De opdracht wordt in overleg met het bedrijf geformuleerd. Belangrijk voor de functie is dat jij over uitstekende communicatieve vaardigheden beschikt en zelfstandig kan werken.

Dit bedrijf biedt je uitstekende begeleiding en na succesvolle afronding van je stage zijn er doorstroommogelijkheden. De werknemers zijn zeer betrokken en er hangt een informele en no-nonsense cultuur. Ook bestaat er de mogelijkheid om met de projectspecialisten op klantbezoek te gaan.

Dit ingenieursbureau beschikt over meer dan 50 werknemers. Zij ontwikkelen unieke en vernieuwende producten en concepten voor hun klanten. De organisatie biedt veel ruimte voor persoonlijke groei en ontwikkeling en heeft een betrokken werksfeer waar medewerkers zich snel thuis voelen.

Vacaturenummer: 5162


Vereisten

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie:
  • HBO Technische bedrijfskunde;
  • WO Technische bedrijfskunde

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Techniek | Technische Wetenschappen | Logistiek
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: September 2018
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.