1.037 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Embedded programmeerstage (C++) voor derdejaarsstudent in Regio Amersfoort

5 april 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Regio Amersfoort
Soort werk: ICT
Branche: Overige
Type stage:
Meeloopstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

Embedded programmeerstage (C++) voor derdejaarsstudent bij technisch familiebedrijf


Heb jij affiniteit met embedded programmeren in C++ en heb je daarnaast ook interesse in PLC's? Studeer jij daarnaast in de richting van Elektrotechniek, Industriële Automatisering of Technische Informatica? Onze klant is een technische dienstverlener in de regio van Amersfoort en is zowel bezig met embedded programmatuur, als met PLC's. Het is binnen deze stage mogelijk om een opdracht op te pakken en om ook een klein stukje mee te gaan werken. Dus als jij op zoek bent naar een stage waarbij je al jouw theoretische kennis in de praktijk kunt gaan brengen, dan is dit zeker iets voor jou! Wil je solliciteren voor deze stage? Reageer dan snel met je CV en motivatie! 


Het bedrijf is momenteel bezig met het maken van verschillende interfaces. Het is de bedoeling dat deze interfaces tussen verschillende machines moeten gaan communiceren, en om dit te realiseren zijn ze op zoek naar een embedded programmeur die hiermee aan de slag wil gaan.

Als stagiair zal jij je bezig gaan houden met embedded programmeren in C++. Wanneer jij vanuit je opleiding een opdracht op moet pakken, is het mogelijk om samen met het bedrijf een mooie opdracht te formuleren. Wil je daarnaast ook een stukje meewerken, dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Gedurende de stage zal je samenwerken met professionals en experts waar jij erg veel van kan leren. Wil jij jouw kennis op het gebied van embedded programmeren en PLC's graag in de praktijk brengen en ervaring op doen binnen een sterk groeiend, informeel en leuk familiebedrijf? Dan ben jij de kandidaat waar dit bedrijf naar op zoek is!

Het bedrijf is een technische dienstverlener waarvan het kantoor gevestigd is in de regio van Amersfoort. Ze richten zich op de koeltechnieken en hebben al geruime tijd ervaring binnen deze branche. Het is ongeveer 30 jaar geleden opgericht en wordt nog steeds geleid door dezelfde familie. Momenteel hebben ze meer dan 25 man in dienst en ze groeien nog steeds erg hard. Het is een bedrijf met een mooie historie en binnen de organisatie heerst een leuke en informele sfeer. 

Vacaturenummer: 4903


Vereisten

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie:
 • HBO Advanced Sensor Applications
 • HBO Automation; Motion Control; Sensors and Embedded Software
 • HBO Electrical Power Engineering
 • HBO Electronics: Design; Signals Systems
 • HBO Elektrotechniek
 • HBO Integrated Product Development
 • HBO Power: Generation; Distribution and Conversion
 • HBO Sound Engineering
 • WO Electrical Engineering
 • WO Elektrotechniek
 • HBO Automation; Motion Control; Sensors and Embedded Software
 • HBO Electronics: Design; Signals Systems
 • HBO Power: Generation; Distribution and Conversion
 • Industriële automatisering
 • HBO Embedded Software Development
 • HBO Industrial Automation
 • HBO Informatiebeveiliging
 • HBO Technische informatica

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Techniek | Technische Wetenschappen | Logistiek
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: Per direct; September 2018
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.