1.134 stages en afstudeeropdrachten op MBO, HBO en WO niveau.Stage IT proces opdracht richting security voor BIM student in Nijmegen

7 juni 2018
Geplaatst:
Solliciteer direct »

Stagegegevens

Locatie(s): Nijmegen
Soort werk: ICT
Branche: Overige
Type stage:
Meeloopstage
Afstudeerstage
Stagevergoeding: In overleg
Land: Nederland

Omschrijving stage

IT proces opdracht richting security voor Business IT & Management student

Ben jij een gemotiveerde student en op zoek naar een uitdagende stage of afstudeeropdracht Business IT & Management richting security? Deze organisatie levert medische producten over de hele wereld en kan worden omschreven als vooruitstrevend en innovatief. Wil jij je gedurende jou (afstudeer)stage gaan bezig houden met het optimaliseren van IT security processen? Reageer dan snel met je motivatie en cv!

De organisatie wil haar IT security processen onder de loep nemen, om vervolgens een optimalisatie van deze processen te realiseren. Het bedrijf is daarom op zoek naar een geschikte, gemotiveerde kandidaat die deze opdracht graag wil uitvoeren.

Deze opdracht houdt in dat jij onderzoek gaat doen naar deze IT security processen. Wat loopt er goed? Welke processen lopen er minder goed en kunnen worden verbeterd? Jij zult op basis van dit onderzoek een advies uitbrengen. Vervolgens zal je de aanbevelingen van jouw onderzoek ook daadwerkelijk gaan implementeren binnen de organisatie. Kortom, een uitdagende stage waarbij jij veel zelfstandig aan de slag zal gaan en verantwoordelijk bent voor de optimalisatie van de IT security processen.

De organisatie zal je goed gaan begeleiden bij het uitvoeren van de opdracht. Je zal terecht komen in een professionele organisatie die bestaat uit betrokken en ervaren medewerkers waarvan jij erg veel kunt leren. Kortom, een uitdagende stag voor een Business IT & Management student!

Het bedrijf is een dynamische organisatie die wereldwijd medische producten levert. Binnen deze organisatie heerst een gemoedelijke, informele sfeer waar veel aandacht is voor persoonlijke ontwikkeling.

Vacaturenummer: 3579


Vereisten

Je volgt één van onderstaande of een vergelijkbare studie:
  • HBO Bedrijfskundige Informatica
  • HBO Business Process Management IT
  • HBO Informatie dienstverlening en management
  • HBO Informatie en communicatie technologie
  • HBO Information Engineer
  • HBO Information Management
  • HBO Information Technology
  • HBO Vormgeving en ontwerp interactie
  • HBO Business IT en management

Interesse?

Solliciteer bij voorkeur via dit platform, via Stagemotor.nl. Op deze manier hebben wij direct inzicht in jouw (up-to-date) profiel en zullen wij z.s.m. contact met je opnemen!
Stagegegevens

Minimaal opleidingsniveau: HBO
Studierichting(en): Informatica | Computerkunde | Grafische Vormgeving
Stageperiode: 5 maanden
Startdatum: September 2018
Rijbewijs noodzakelijk: Nee
Solliciteer direct »

Bedrijfsprofiel

Bij oprichter Pieter Kroes ontstond het idee om een stagebemiddelingsorganisatie op te richten die proactief kandidaten matcht aan bedrijven door vooral gebruik te maken van de nieuwste online marketingtechnieken. Oprichter Pieter Kroes is StageMax begonnen als eenmanszaak. In een kantoor van 15 m2 is hij met een computer en telefoon begonnen met het bemiddelen van HBO- en WO-stagiairs en –afstudeerders volgens een unieke en zeer klantgerichte aanpak. "Wij faciliteren de ontwikkeling en groei van jong talent en bedrijven, door hen op persoonlijke wijze met elkaar te verbinden." Wij willen de ontplooiing en ontwikkeling van studenten en bedrijven bevorderen. Dit doen wij door op persoonlijke, transparante en professionele wijze met jou contact te onderhouden. We brengen jou en de organisatie samen en als je vooraf, tijdens of na je stageperiode of tijdens je nieuwe startersbaan vragen hebt, kan je altijd bij ons terecht. Wij handelen op ieder moment persoonlijk, professioneel en resultaatgericht. Wij willen je helpen om verder te komen in je carrière en dat begint al bij je eerste stage!

Bedrijfsnaam: StageMax


Bedrijfsnaam:

StageMax


Op zoek naar een stagiair?

Plaats vrijblijvend uw vacature »


Dagelijks vergelijkbare vacatures in je mailbox ontvangen?


E-mail:
Voor welke plaats wil je vacatures ontvangen?
Wat voor soort vacatures zoek je?

Voer je e-mailadres in om door te gaan met solliciteren:

E-mail:
Doorgaan met solliciteren »

Wanneer je doorgaat met solliciteren ga je akkoord met de algemene
voorwaarden
van Stagemotor en stem je in met ons privacybeleid.